Задава се отново мека и безснежна Коледа

Доста студено ще бъде в навечерието на празниците, но сегашните прогнози очакват топло време и вероятен дъжд на Рождество

Обратно в новината

Коментари - Задава се отново мека и безснежна Коледа | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами направо да тръгва и идва, че вече изпукахме от студ в къщи, не се пали и включва нищо в тръпнещо очакване на новите сметки........Няма да ви го пожелавам за много години, колкото и невъзпитано да е! Че не сте здрави - не сте, но поне да сте живи и да оцелеете до напролет, пък тогава ще е по-лесно, ще има и прясна копривка, и киселец, и див чесън.......

Снегът и студът са тук. Въпросът е, че мързеливите хрантутници от София чакат снега и студът да дохдат при тях, а не могат да направят 10 крачки и да се качат в планината. А иначе като падне сняг - оле мале, не ми помели пред блока, не са ми илизали уличката, аууу - колата не пали, аууу хлъзгаво е... Лигав, мързелив народ. На 10 км. от София съм, в планината. Сняг колкото искате, студ и лед до насита. ИзчистиЛ съм си улицата и двора, колата 4х4 - не се притеснявам, зимни гуми също, парното ми е на 6 +26градуса е у нас. Истинска зима. И чакам вече топлото време. Аз сняг си имам - не ми лиспва, даже ми досади вече.

Освен да ти кажа, че си пълен цървул и голяма селска пръчка, друго - здраве. Парното му било на 6 - 26 градуса, ало ти в сайуна ли живееш

"Доста студено ще бъде в навечерието на празниците, но сегашните прогнози очакват топло време и вероятен дъжд на Рождество" Това изречение говори за шизофрения.

Проблемът на децата е друг - плъховете от МОН така и не м дадоха нормална зимна ваканция както беше едно време, точно в периода на снег апрез Януари - да карат шейни, ски, да се замерят с топки и да се радват на зимата. Плъховете от МОН обаче искат да видят сметката и на лятната ваканция, че им се вижда неразбираемо как може през септемри децата да си играят в пясъка и да се къпят в морето, вместо в собственат аси пот в класните стаи.

А на много места в страната и без ток.

по Нова казаха съвсем друго - мразовита бъдни вечер с температури на места до -10. Хайде уточнете се, че всяка година говорите едно, а става друго!

Дечицата се надяват да дойде снега! Горките! Още не са разбрали ,че качественият дядо Коледа пристига с "Майбах"!

АКО , управляващите се намесят да паднат цените на : кюмюр, пелети , дърва за огрев , ток , Ако финансира газифицирането , и на НАРОДА ще му е топло ! Престанете с топлофикацията , само 18 % у нас са на ТЕЦ !