17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никаква зима още не се задава, до началото на зимата има цели ДВА МЕСЕЦА. Не вярвам някой да е в състояние да прогнозира как ще се развие времето след 60 дни.

Много сте ми интересни, четете дългосрочни прогнози като дявола евангелието: Каквото ви хареса. Като цяло, текста е умерен, позоваването на минали събития е, за да се укаже връзката към повтарящи се процеси и фактори и показаните разлики за тази година са обосновани на модели с ДОСТАТЪЧНА степен на вероятност. Да мрънкаш, че днес не са прогнозирали времето в Голямо Уйно в 6 сутринта на 2 февруари следващата година или е глупост или тролщина.

жизнения ми опит обаче подсказва обратното

PEYTSCH

За съжеление Природата не ви чете „прогнозите“...И всичко което казвате и пишете е на основание на МИНАЛИ събития и резултати...Да ги прилагате за БЪДЕЩИ е комично, никога вече поне през това хилядолетие, няма как времето да е нормално...Както и хората...Ужасът предстои, оптимистично казано...

Трагикомично е невежството. Още повече, че накрая сте направили прогноза, базирайки се на известни вам факти, т.е. отминали събития.

При тая мека зима дето иде ,защо изобщо ще пускат парното?!?!? Да не го пускат,че народа ще измре от мизерия,не го пускайте!!!!

но няма да прости и ще бъде сурово с богатите народи от Западноевропейските страни чиито правителства с действията си и двойните стандарти спрямо собствените си и другите народи са виновни за балканската беднотия! Та как беше това че светлината и топлината на небето идват от изток, а студът, мракът и всички злини които носи със себе си идват от запад! Вярно е не само в астрономически, но и социален план!!!

така ти се струва