Затоплянето на Баренцово море е предизвикало студа в Европа през 2018 година

Само във Великобритания "Звярът от Изтока"тогава причини всекидневни загуби от един милиард евро

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова са нагли тия с "глобалното затопляне" че мяра нямат. Затоплянето било предизвикало застудяването. Тия за закони за запазване на енергията не са чували. САЩ тая година така се "затоплиха" че изпразниха газохранилищата и ВЕИ-тата се скапаха от студ. Ама идиотите продължават с техните си мантри.

Ще прощаваш, ама се изказваш така, сякаш тия дето се занимвата с климата са някакваи некадърници ... Странно ми е! И ми прави впе1атление, че ние, Българите много обичаме да покажем колко знаем, колко по-знаем от другите, даже и по всичко :) Не само в това с което се занимаваме. А май, всъщност сме едни малки незабелижими и незабелязани човечета, дето се дуят, та белким някой ги види и им обърне внимание :) Бъди здрав и добър! :)

Ми, всъщност, в научните среди, които се занимават с климата през последните 40 години, най-добрите и най-уважавани учени бяха натирени и заменени от политически удобни калинки. Затова и предишните модели, които не предсказват апокалипсис, са далеч по-точни в предсказването на времето. Новите модели, с които ни плашат, имат точно 0% успеваемост в предсказването на времето. Казано иначе, ако просто хвърляш монета, ще си 50% по-точен от "големите съвременни учени". Но, някой трябва малко да се поинтересува повече относно бруталната и безочлива атака срещу учените-климатолози, които не си продават задниците, а държат да развиват истинска наука. А, между другото, не са само тези учени под атака - атакуват всеки, който противоречи на измамниците. Квичаха, за "горките бели мечки", а се оказа, че популацията им е нарастнала 6 пъти за последните 30-40 години. Разквичаха се за Големия Бариерен Риф - излезе ръководителят на катедрата за морски изследвания в австралийския университет Джеймс Кук и каза - миналата седмица се върнахме от експедиция - рифът е в отлична форма. Какво стана? Уволниха го, а той спечели делото. Въобще, малко да се порови човек и вижда, че светилата на климатологията до последният са пенсионирани, отстранени или направо уволнени ... Та, толкова на тема "наука" и "учени".

Това е дело на руснаците, които са използвали климатично оръжие за да си пробутат северният морски път.

ПраФ си, така е. Щом ти го казваш!