Значителен ръст на смъртните случаи заради горещите вълни в Европа

Смъртните случаи над обичайната статистика в някои европейски страни достигат няколко хиляди

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И таз хубаваы Защо сте илюстрирали с Долината на смъртта, САЩ???

Има едни много интересни статистики за Шотландия, Германия. Там извънредната смъртност беше между 17-19%. Интересното е, че данните бяха за септември, октомври 2021г., нищо общо с жегата. Някои се опитаха да правят връзка с ваксинацията, но бързо бяха неутрализирани.

Некои ора си чакат да пъкне некоя официална личност по телевизията и най-официално да обяви,че излишната смърт се дължи на ваксинацията.Нема как да стане това нещо нито след 3-тата нито след 4-тата нито след 10-тата

Може да са прави, но така поднесена новината е манипулативна. Няма сравнения с предишни години няма градуси, възраст, пол, начин на живот. Няма реална статистика, няма дори да са се обадили по телефона на роднини на 100 от жертвите и да попитат от какво са умрели.. Реално може и да е така но поднесено по този начин е гадна манипулация

Видяхте ли, fuckсите действат. Специални благодарности на Кунчо, Витанко, баба Джаба и другито от хора.

Били ли са ваксинирани?

Не го казват но починалите са преобладаващо от идотите които носят маски доро когато са сами в колата, на спирката, а може би и в къщи и в леглото. Толкова са ги наплашили че са готови да умрат от страх.

В си ЕПМ. Само търсите с какво да тормозите хората. Всяка година лятото има инфаркти и инсулти.

Тъй-тъй, сега и жегата е виновна. Ковид-а къде остана?..

В него се казва, че през седмицата от 18 юли в Германия е имало повече от 3000 допълнителни смъртни случая, като се изключат тези, които се дължат на Ковид-19 - а ваксините изключени ли са ?!?

Поредната новина циято цел е всяване на страх и прилагане на контрол. Ковид а сега и горещините. Все едно през последните 100 години горещини не е имало. Дрън дрън дрън....апокалипсис и денят на страшшния съд идва .... дрън дрън ....умрели хора от горещине ....ама никой ей толкова не казва колко хора умират на ден от глад само в Индия например. Никой не казва колко войни в момента се водят и колко хора и семейства страдат от това. А са се хванали за ковид и голещините разбираш ли. Ей 21 век а умират стотици хиляди от глад и още с няколко пъти повече са без дом. Те какво ...понеже не са Европейци и Американци или не са руси и синеко не са хора ли?

Медиите ни натякват постоянно за глобално затопляне и декорбонизация, както и за спешни мерки по Зелената сделка и устойчивите бла бла бла. Как в Англия припаднали от горещина. Не съм виждал толкова студено лято. До края на юни валяха дъждове и си беше прохладно. Юли беше приятно топъл, пак с валежи и прохлада в половината дни. Сега сме началото на август и отново няма никакви особени горещини. Или България има свой микроклимат, който не отговаря на каноните на Зелената сделка, или ни сапунисват че нещо си се греело. А че лятото е топло не знам защо трябва да е изненада.

Я, ела в Ямбол и пак пиши! Вече не е жега, ами е АД!

дали тези смъртни случаи не са заради едни сиропи? Никой не си прави труда да провери!