"Безкрайните" дъждове в Обединеното кралство са 10 пъти по-чести, заради промяната на климата

Повече от дузина бури връхлетяха региона в бърза последователност между октомври и март

Обратно в новината

Коментари - "Безкрайните" дъждове в Обединеното кралство са 10 пъти по-чести, заради промяната на климата | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено, че климатът се променя. Никой, никога не е оспорвал това. Смешното е,че ние, "мравките", сме уж причината за това. И точим едни трилиона, за да предотвратим неизбежното. Та, то един вулкан има стотици пъти по-голямо влияние от нас....

Странен въпрос ми изникна в главата. Ако вероятността за дъжд в УК е скочила десеторно, то при преди примерно 30 дни дъждовни сега 300 ли имат(т.е. нито един слънчев) или пък преди 50г са нямали грам дъждовни дни?

Глупости! Предишните години имаше засушаване и намаляван е на дъждовете! Точно в този сайт го твърдяхте! Ама вярно, ако вали го обявявате следствие на глобалното затопляне. И ако не вали, пак то виновно! Досадни сте вече с жалките опити за манипулация!

коги е суша-гловабло затопляне, коги вали дъжд -глобално затопляне. на тия еколози не може да се угоди

Нарича се глобално затопляне т.е. средната температура на цялата планета се повишава, на някои места може да се повиши повече, на други може и да се понижи. Това предизвиква промяна в климата, увеличаване на честотата и интензитета на наводнения, бури, суши и т.н.

Някакво доказателство? Или поредните общи приказки?

Как е възможно нещо което е безкрайно едновременно да е по често.

нека да продължават да пръскат - един ден ще осъмнат под вода..