Десетки ски курорти в Европа остават затворени заради липсата на сняг

Опитните скиори тази година правят резервации в последния момент във френски курорти над 2000 метра

Обратно в новината

Коментари - Десетки ски курорти в Европа остават затворени заради липсата на сняг | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми тъпчете ги с бежанци... вижте Булгаристан за пример.

Едни ги трепят като мухи във война, на други проблемът им е липсата на сняг...

В Банско пак ще разпродават ан 200Е квадрата.

Така им се пада като постоянно вдигат цените! Не се налапаха ! Да няма нито един турист!

Компенсации от държавата веднага!

Точно така! И аз имам 100дка маслини край Самоков и вече трета година една тенекия не мога да събера. А можеше да цял Самоков да съпе в зехтин сега... Трябват компенсации!

Предлагам да им дадем Цеко Минев , да им покаже да се работи. Тъкмо докато обиколи всички курорти, ще минат 2-30 години. Да разберем и ние колко е гадно бе него. А може и екс бойковица т.е. Цветелина да му прави компания.

Ските са измислен "спорт" за претенциозни пе..ли. Който, разбира от пързаляне и купон кара шейна или прост найлон.. но до 10 годишна възраст.

Що се вайкате бе, Окрайна нямали сняг за бартер ? Сняг за гаубицици и танкетки ?

Те краварите ще ви внесат и сняг. Както ви внасят , газ, болести, коки и ОРЪЖИЕ. Само им смучете кочана редовно.

В българските курорти хотелиери, кръчмари и проститутки смучат парите на балъците европейци като прахосмукачки. Курви и кръчмари изнемогват. Нямат време да се наспят. Много работа.

Е и? Жизнено необходимо ли е да ходиш на хотел, когато не ти се харчат пари?

ТОПЛА ЗИМА .... ДАНО НЕ Е СУХО ЛЯТО .... ЧЕ РЕКИТЕ В ЕВРОПА ЩЕ ПРЕСЪХНАТ И НЯМА ДА ИМА ПАПО :))

Че плюскат елда и просо. Като през зредните векове. Рахат бъди. По лошото е, че Путин им спря газа на гейовете. И сега се пържат в собствения си сос.

" Или по-ниска скорост на влековете, тъй като няма дълги опашки. Една минута повече чакане за скиорите гарантират 20% по-малко енергия за съоръжението." От техническа гледна точка това твърдение е колосална глупост. Преместване на едно тяло от една точка до друга при по ниска скорост се изразходва повече енергия. Загубите са по големи та за това. Има си формула. Журналята физиката за нищо я нямат. Те едва ли са и чували че има такава наука физика.

Верно ли бе??? Вече колата с под 200 нема да я карам.

Ако караш от София до Бургас с 90км/ч разходът е един. Ако изминеш същото разстояние с 40км/ч разходът е друг. Над 100км/ч голямо влияние върху разхода оказва въздушното съпротивление и за това се повишава. При влековете това не важи. Там скоростите са много малки и въздушното съпротивление на тиквеника не е от съществено значение.

"В Австрия от началото на ноември по ски пистите са загинали 13 души заради необичайно топлото време, твърде малкото сняг и несигурните скиори." Не са им обезопасени пистите за тва гинат като кучета. И на Пампорово снегът е малко, при това изкуствен, но загинали пияници няма, въпреки че по пистите е гмеж голям. Цветелина Бориславова задели пари, пребори се с еколозите и обеззопаси пистите. Ако някой пукне, ще пукне като куче от пиянство а не заради изкуствения сняг.

Западните курорти са затворени заради високите цени и икономиите на енергия, а не заради липсата на сняг. Никой не иска да плаща скъпо за да стои на студено. Путин им еба мамата. У нас цените са ниски, икономии не се правят благодарение на руските реактори в АЕЦ Козлодуй, пиячката е евтина и курортите се пукат по шевовете въпреки, че няма сняг. Свободни места по хотелите почти няма. А в добрите хотели отдавна всичко е заето до април.

Глупости,миналата година имаше много сняг в цяла Европа,на места до над 3 метра! Просто тази година снегът и зимата отидоха в Северна Америка,затова сега в Европа е топло,когато се затопли в Северна Америка,тук ще дойде зимата отново...

ГЛУПОСТИ .... ИМАХМЕ В ДЕТРОЙТА 10 ДНИ КОГАТО ПАДНА ТЕМПЕРАТУРАТА ДО -35 ГРАДУСА. .... НО ПАДНА 10 СМ СНЯГ , КОЙТО ВЕЧЕ СЕ СТОПИ .... И СЕГА Е ОКОЛО НУЛАТА ...МНОГО НЕОБИЧАЙНА ГОДИНА

Къде Мануел Ноер успя да си счупи крака?!? , че вкара и Байерн в разходи..да му търси заместник!

Данък сняг ?

Интересно как и с какво се е радикализирала човешката дейност,че в в само за няколко години причини глобалното затопляне или просто това са последствията от дългогодишното затопляне, просто мантрата на глобалистите, която ще ни наложи да ядем скакалци и че е основание за депопулацията на човечеството, и ако като потърсиш във всезнащото гугле информация за хаарп и кемтрейлс все ще ги определят като конспирации, разбирай Засрами се ,как вярваш на конспирации и ти се налага да вярвам в налаганото от рупорите на дд

И за това ще се окажат виновни кравешките пръдни и яденето на боб, да видиш ти , сиф и дд лекичко ще си извадят от ръкава коза с глобалното затопляне и ще ни завръщат в каменната ера

Разкарай се оттука бе, педераст гаден!

Му ние в Канада постоянно караме на заледени писти, но европейските гейчета си натъртват дупенцата като не е пухкав снега.

Да оди да прави сняг белким го вземат в Европата

Това е забавление за богати.

Това, че някой като малък и млад е учил и се е трудил и сега изкарва пари и кара ски, ти какво завиждаш? Нали се радва като бягаше в 8-ми клас от час по математика и беше голям тарикат, сега, било спорт за богати

А ти като си толкова богат какво се пенявиш на “бедните” а не се караш Бунтлито с наслада? ;-).

няма да лапат парици,кефффф

Всяка снежинка, стотинка.

мене снек ми не требува

Руснаците продават ама в рубли

Милиарди кубически метри природен газ изтече в атмосферата при взривяването на северните потоци, това е сега резултата.

като цяло така ще е от тук нататък! Да му мислят зимните курорти! Особенно тука в БГ! Където изпозастроиха хотели за над 1000000 туриста за през зимата! Инак липсата на сняг засяга главно земеделците и хората които зависят от снега за да им се напълнят водоизточниците! Другото не е притеснително!!!

Търся тирове за превоз на сняг от Финландия за Австрия. При на с сняг до колене. И евтино го продавам на Австрииците само тирове да на

не ми пука

Страхотна новина!

70% от снега в следващите 100 години? И проблемът е за ски курортите, сериозно? Това означава суша, абсолютна суша и криза с водоснабдяването.

Също означава че планетата не може да поддържа 10 милярда човека а 3 милярда, нешо което отдавна казвам

Яжте пасти бе

Да слагат слънчеви батерии навсякъде поне ток да произвеждат .

да копаете високо-планински басейни и се преориентирайте да предлагате спа и wellness услуги. Мамка ви мързели, свърши ви бизнеса, който изцяло разчиташе на климата, това приключи. Да ви видим сега!

Да влизат в кръчмите и толкоз

лъжете в Алпите сме с приятели сняг има...и не само тук...

Има,таратанци,няма да лъжеш копелдак.Сняг в Австрия няма вече 2 месеца,освен на места над 2000 метра.

има нали...педраст

Абе, има и една запетайка след идиота в твоето изречение.

Няма нищо. Важното е да викат слава уйкрайне.... и така.

lu4ka

Много моля, идиотът написал статията, да запомни, че се казва и пише ПирИнеи, а не Пиренеи. Благодаря!

Абе, има и една запетайка след идиота в твоето изречение.

lu4ka

В това изречение “идиотът” не е обръщение.

Lu4ka тъпако, пише се ПирЕнеи. Не бъркай Пиренеите с Пирин, галфон.