17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо няма да купувам от тия

Хич не се перете и не се къпете. Така ще спасите света от дебили като вас.

И да се къпем със студена вода. Даже по-добре да е ледена. Ще моржуваме, а това е много здравословно!!!

Или просто да забранят на черните да имат по 10-12 деца и да се размножават в геометрична прогресия незачитащи фактът, че ресурсите на планетата не се възобновяват толкова бързо колкото е темпът им на размножаване. Затова на черните се гледа като на паразити, използващи всички ресурси с една единствена цел - да се размножат докато унищожат гостоприемника, т.е. планетата. Накрая така или иначе ще се обрекат и себе си на гибел, защото няма да има за никой заради тяхната простотия и егоизъм. Белите пък съответно мислят за това, а и са заети с работа, а не по цял ден да правят деца, правят семйства с разумни размери - средно 1-2 деца и така дават шанс на планетата да се регенерира по-успешно. Намаляването на количеството деца което една двойка може да продуцира така както правеха в Китай ще даде много по-бърз и силен резултат от намаляването на температурата водата за прането с 5-10 градуса. А и голяма част от болестите се контролират не с лекарства, а с профилактика, т.е с добра лична хигиена, част от която са добре изпраните и изгладени дрехи.

WWF изплискаха легена. Ariel явно имат някаква технология за пране при по-ниска температура и са решили да направят едни бързи милиони. Самата идея, че държавата ще контролира всеки аспект от живота на човек, чак до там да му казва дали, кога и с какво да си пере гащите е пълна лудост.

Глобалистите и техните медии преди натискаха да се махне Тръмп, после натискаха за маски и "ваксината". Сега натиска е за глобалното затопляне. Ще ви накарат да се чуствате престъпници, че имате кола на бензин, после ще ви накарат да се чуствате, че сте втора ръка и накрая ще ви накарат да се чуствате виновни, че дишате скъпоценния въздух запазен за слугите на дявола. Иисус победи дявола вече. Просто повярвайте в Единствения Спасител, в истинския супер герой!

Харесвам написаното от тебе, но ще се радвам да поясниш, къде я виждаш тази победа, според мен, много сме я закъсали...

Изтрили са ми отговора до SSEED. Нямаше обиди и неща за цензуриране. Иисус е Бог Слово, който стана човек за да ни изкупи от греха и да ни избави от ада и дявола. Дойде като жертвено агне, живя без грях и ни даде думи на живот. Той е живота. Без него няма живот и мир. Приемаме като даденост, че дишаме и чустваме и можем да обичаме и да се радваме, но истината е, че само по милостта Господна имаме, което смятаме за заслужено. Славата е само на Бог, който създаде небето и земята! Част от лъжите, в които живеем са, че няма Бог, че Иисус е само един от религиозните лидери, че дявола е измислица, че няма ад, че "майката природа" ни е създала,че сме произлезли от маймуна и че Бог праща добричките в Рая.Повечето от живелите на земята са в ада ! Той е посочил пътя чрез Христос, своя син! Няма друг път към Царството небесно! Само Христос, който умря за нас и възкръсна в тредтия ден, е пътя. Има ли по- красива истина от тази? Бог ни създаде по Негов образ и стана ЧОВЕК,за да ни изкупи от първородния грях и останалите гнусотии, които правим и са ни внушавани от демоните. Масоните са проводници на демоничното. Живеем във времената на антихриста. Тези неща трябва да се случат. Пенсионирането, и добруването на старини не е края и не е целта и не е нашето предназначение! Изберете Христос, който бе разпнат и възкръсна и е жив сега и завинаги. Той е личностен Бог, не накякво мъгляво разбиране за добро. Не разчитайте на правителство! Те са за да служат, не да налагат страх, контрол и манипулации.

се - колко точно трябва да си прост, след всичките години ТИ, като германец плащаш за всички останали манглаи, дето се намъкнаха в ЕС, все още да се насаждаш на хуя, да пестиш заради нас, свинете и да опитваш от това да правиш точки? Явно не ви добиха навремето руснаците докрай, можеше и още, мамицата ви скапана бюргерска!

Вратовръзки, студено пране... Вярно ли нямате други идеи? Тия заплати за какво ги взимате?

И ми ги дават за пример! Аз дори не ги пера! Кога ще ме стигнат, ей!

Да пестят те, ние живеем с една десета от техните разходи.

Откачалки. Урсула фон дер Лайнен ли им каза да напишат тая статия

да бе, и така ме сърбят ташаците.

A kолко енергия се изразходва за отопление на декарите оранжерии, за да могат богатите да хрупкат краставици и домати ( С ВКУС НА ХАРТИЯ) ПРЕЗ ЗИМАТА? дА МОГАТ САМОХВАЛЕЩО СЕ И САМОВЪЗХИЩАВАЩО СЕ ДА СИ КУПУВАТ ягоди през април? И сега през юли да ядат череши, натъпкани в хладилници от стотици кв. м , брани в края на май? Тия имат ли акъл изобщо? Макар и не съвсем на място , но нали се казва "Евтин на брашното , скъп на триците" прането им е проблемът.

Богатия си топли басейна и лети на самолет използващ енергия за цял малък град, вие пестете

Ще перат със студена вода, а след това ще сушат в нагрявани сушилни, с хиляда устройства за изразходване на енергия ???!!! Къде е смисълът? Да забранят производството на сушилни. А пък ако се пере на ръка - знаете ли колко ще спестят, защото човек едвам издържа около 50оС на ръката. ( това е опит за майтап). Защо през майй и юни ни продават полски ябълки от миналата година, които месеци отлежават в хладилни депа!!!! с площи като стадион. Не съм против д асе пести, човечеството трябва да се стресне от това, което прави, но като гледам реакциите тук - едва ли ще го направи доброволно - един куп парвенюта тук крещят К "ой ми разваля рахата!!"?

Майтап, майтап ма ако на тия им вържат на глупостите ще го отнесем "политкоректно" и ние. Като гледам фашистчето Кирчо как цели всичко свързано с шанса България да има топло зимата и никой не го наритва, явно това им е плана по Възстановяване. Естествено цялото това нещо ще доведе до тотално намаляване на хигиената и имунните системи на хората а от другата страна ще ни атакуват с Ковид статистиката. Направо са гениални в сатанизма си тия. Докрахме го до там, че Русия да ни изглежда по-логичният господар не защото са по-умни, просто планът им не включва изтребване на населението им с глад и студ. Мамичката ви боклуци корумпирани от Брюксел, един ли не е останал, който да не е платен от Давос и да не бута шибаното зануляване?

Последните два реда на статията казват всичко. Ще се пере със студена вода, но ще се добавят много повече химикали в перилните препарати. Дето се вика, то това за Ариел си е чиста печалба - повече вложени химикали, по-голяма себестойност на продукта, по-голяма печалба. Сигурен съм, че ще го "опаковат и продават" добре под формата на "щадящи климата" перилни препарати. А "климатичните фанатици" ще го купуват и ще викат колко е хубаво и страхотно да пестиш енергия за подгряване на вода, но ще се чудят защо имат алергии (ще да е заради химикалите!)

Да спасим природата като ходим без гащи!

Нахалници! Перете се със студена вода! Вие, алчни глупави егоисти, ни докарахте тази криза с тъпата си политика към Русия и с печатането на трилиони. Аз ще се пера с топла вода, стига да я има.

Трябва?! Я да видим, как ще ми го наложат! Топлата вода е просто по-добър разстворител. Така че, май?ата ви!

Аз през лятото изобщо не нося бельо под полата!

И аз обувам дънките на голо

И да си търкаме задника с люта чушка против паразити!!!

Направо спрете да се перете. Както сте нечистоплътни морално, така ще станете нечистоплътни физически.

Нещо не разбирам от статията. За да убиеш бактериите, ти трябват 60 градуса. Ще бутат температурата на пране с допълнителна химия и дезинфектанти. Тези неща не замърсяват ли природата? За да пестим ток, ще замърсим водата и почвата, ама нищо. После ще борим и това. Между другото, отдавна има препарати, които перат супер на ниски градуси- и при студена вода всичко е перфектно изпрано. Ползвам такива американски, които си поръчвам от там, но са си скъпи(Всъщност зависи от гледната точка. Галон е към 140лв плюс мита, а изкарва близо година при 3-4 перални на седмица.). Разбира се, бельо и спално бельо не пера така, но съм видял, че за дрехите е супер изпирането и не се амортизират.

...живея в Хамериката от бая години, ама такова чудо - галон препарат за 80 долара ПРОСТО НЯМА !!!

Да си таковат м.....а фашистка, няма да се връщам в средновековието само защото група западни американофили и русофоби си мерят оная работа с РФ. Да отиват на фронта да се доказват и да оставят хората да си живеят мирно, да развиват икономиката. Хората искат мостове с РФ, а не огради и лишения!

То по-добре направо да мааат по без гащи! така съвсем ще опазят климата! И ще стане като в наш"та песен: " Циганката (германката) гащи няма, баджанак, баджанак, и да има файда няма, баджанак, баджанак!"

По всочко личи, че Европа е на път да преоткрие ТОПЛАТА ВОДА. Прогрес и то какъв ...

По-голяма простотия през живота си не бях чувал.

Скоро над тия подчовеци ще започнат да падат бомби,а с какво се занимават!

като в тутурутка:въпрос :къде се къпеш?отговор :В ряката . ами през зимата? е че колко е тая зима има няма 3-4 мессеца

навремето се сърдех на дядо си, че викаше на западноевропейците "дейба ващо мами некъпано", пък то какво - ми оказа се дядката прав. Извинявай деде!

германците се загрижили за климата???????? Ако бе вярно, то тогава нямаше да спират перфектни атомни централи и да говорят за отказ от въглища чак 10 г след отказ от АЕЦ. лицемери тотални

С тая инфлация скоро ще ядем само веднъж на ден и няма да има нищо за изхождане и съответно за пране.

Бан върху топлата вода е спасението. Нудистки плажове, плодове и сурова риба.

Че то навремето в българската казарма е било още по-екологично. Смяна на чаршафите - един път седмично. Първа рота дава чаршафите си на втора рота, втора рота си дава чаршафите на трета, а трета - на първа!

Хаха, скоро германците май ще слагат жълтото на мястото на кафявото и така гащите ще имат още седмица носене :)

Благодаря на всички, които се опитват да ни върнат в първобитния строй! Вървете на ....... си!

не го перем въобще, имаме още по-голям шанс ...

а ако джиткаме и съвсем по без гащи - хептен, нали?