Ел Ниньо засилва аномалиите с напредването на глобалното затопляне

В това можем да се убедим през тази пролет - проточило се хладно време в Европа и много топла Арктика и Сибир

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Сибир ще садят картофи и домати тука сме още с дебелите дрей в Франция палат огньове да не измръзнат лозите , ама ще минават и те на водка.

Когато пролетта е топло в Сибир, но студено в България това е глобално затопляне. Когато зимата е необичайно студена в Сибир и топла в България, това пак е глобално затопляне. Е сега ми се изясни всичко. Мерси на писателя фантаст публикувал това.

Когато сме спали в часовете по география и физика, всичко е конспирация. Мерси на учителите, дето писаха 3ки по милост.

Това което разбрах от статията, че във връзка с глобалното затопляне времето става все по-непредсказуемо - и не в краткосрочните прогнози, а това да разберем дали следващия април ще е топъл или студен, кога ще завали и ще се задържи първия сняг - ноември (както си спомням от детството) или края на януари.... А аргументите ви за температурата в Сибир просто ме умиляват - явно ви влече натам....

От това глобално затопляне неможем да се стоплим.Средата на април мина оше ходим със зимните дрехи.. Ама сервилните купени медии повтарят тоя рефрен нали това е модно сега, такива са тенденциите и поръчките на глобалистите. Ще ни морят по този показател за въглеродни емисии под претекст намаляне на парникови газове и ала бала лъжи. Може ли някой от ДИРНИЦИТЕ да каже дори 1 доказателство за глобално затопляне или мълчаливо ще признаят че разпространяват дезинформация с цел финансова облага и социален тормоз над народите?

Не знам дали има затопляне ,но от началото на Октомври паля "кюмбето" и още не съм спрял! Вече НАД ПЕТ МЕСЕЦА .

А и "бабата" е такава една... студена ! Налага се да ме топли комшииката.

Всичко им е объркано в тиквите, щели да управлява теченията над океаните с пръскане на алуминий и барийй над държавите

Измръзнахме бе шутове. Какво глобално затопляне, пълна лъжа.

Не четете глупости.Тази зима бе много студена в азиатската част на Русия.В цял Сибир три месеца плътно под -40гр.Който им каже за глобалното затоляне,замерват го с камъни.