Германия подкрепя постепенното премахване на автомобилите с ДВГ до 2035 г

Берлин сега ясно ще подкрепи първоначалното становище на Комисията, което не оставя място за синтетични горива

Обратно в новината

Коментари - Германия подкрепя постепенното премахване на автомобилите с ДВГ до 2035 г | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В мизерията си и корупцията, май България ще се превърне в рай за нормалните хора. Тия анимационни филми тук няма да вървят никога. С колелото ли ще се оре? Щото коня и биволицата пърдят и замърсяват? Тия вярно са тотално изплискали легена. Някой е начертал една схема в Каргил и Байер и тия решават, че това е бъдещето. Оптимисти. Той Путята като им изхендри няколко "високоточни" ракетки ще им намести чарколяка, след това гражданите им като ги попребият всичко ще си дойде по местата. Идиоти.

по не добре премерени зелени идеи - съсипаха си ядрената енергетика,докато другите големи яко строят АЕЦ. Сега си затварят двигателите с вътрешно горене дето са номер едно!? Спряното техно производство ще се замести от други ,дето ще приемат уж идеята за отказ от ДВГ ,но няма да я спазват! И последно - батерийте на електричките ще нанесат по големи щети от добрите ДВГ.

Ние , за да сме лоялни ще ги премахнем 10г по-рано

Откьде толкова електричество?Най удачният вариант според мен са хибридите!

С тея ограничения ще ударят много силно животновъдството в ЕС. Тъкмо ще се уреди каруцарския бизнес и хоп, ще им забранят конете и воловете

ДА , много метан отделят животинките