Коментари - "Големи думи, никакви действия" - отворено писмо на Грета Тунберг към световния елит | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нен Ормалница

Тази няма ли да я лекуват най-накрая? Всеки може да пищи и да плюе, да отиде да изчисти някой плаж каро толкова иска да помогне.

Това недуразомение е вече на 18г, аз съм сигурен, че ако бъде "сексуално оправена както трябва" ще спре да мисли за екологията........

Що ли не вземе да се пробва пред Орбан... Като нищо ще й запали врата с два шамара и ще прати поздрави на женската част от родата й!

Моме, в бедните държави децата работят от 14-годишна възраст, за да имат пари за ХРАНА. А ти, това което зная че лично си направила, е да накараш учениците да не ходят на училище в петък. Другото са празни приказки - писнало ни е да ги слушаме от политиците.

Лудичкото пак почнаха да ни го пробутват!! Нека голямото крадене с екологични проекти да започне пак сега!!

Уффф това се не наигра...

Грета стана на 18 и общо взето я забравиха и покрай пандемията. Затова и трябва сама да се обажда,.

тъкмо вече става за е..не

Туй нещо се беше скрило по време на пандемията. Сега пак изпълзя. Сигурен знак, че вече се готвят да спират с рестрикцийте. Постигнаха си явно целите и вече може да се върнат към старите мурафети.

А ти, младо момиче, какво направи ти за подобряване на климатичните условия? Съжалявам, но и аз мога да пея мантри за световен мир и любов между всички, ама ... до там! И твоята е такава! И ти си до време, и ти си като протестиращите хипита - протестираш, ама не знаеш защо и ще ти мине модата, след като те използват и захвърлят на бунището на историята. Какво направи ти? Освен да измислиш "fridays for future" - т.е. учениците да бягат в петъците от час с предтекст, че протестират? Повярвай ми, на тези възраст бяхме по-изобретателни и никое обер-дете не ни е водило за носа. Използвана си, момиче, по най-грозния възможен начин, но не го осъзнаваш! Това ще повлияе на психиката ти за цял нивот!

Какво може да направи ено зомбирано и невежо кречетало? Въобще не коментирам интелектуалните и дефицити.

На всички бедни и още неразвити технологично държави ще им се наложи да купуват скъпи технологии за да отговорят на новите изисквания.. Дето се казва на такива като нас аджамии ще им спират лифтовете с повод и без повод... Ашколсун на туй моме върши работа на концерните по- добре от всичко друго!

А ти какво очакваше, бе дебилче нещастно? Твоята кратка, зле режисирана пиеска приключи. Можеш да отидеш да се обесиш, да се удавиш или да си прережеш вените - по избор. Само така можеш да оставиш някаква следа в записките.

ГРЕТА е шведския ''ЛЕНИН'' и шведската ''Карк Маркс'' буди народните маси кум стачки вълнения Малко известен факт че ЛЕНИН е син на неособено богат ШВЕДСКИ ЕВРЕИН и чуващо-татарка Карл Маркс -син на богат немски ЕВРЕИН Мордекхай-на иврит БУНТОВНИК ,вдигащ стачки бунтове и панаири

А българските комунисти сте съветския Сталин.

какво да приказва. самата тя няма капацитета и знанията за да възпроизведе тези разсъждения.

Тая мома стана ли на 18 вече? Ей тука един кастинг да и направим. Ще стане звезда!

Разкарайте го това тулупче, всички думи са му сложени в устата от нейните кукловоди, които уж обвинява!

най малко знае какво иска. подхвърлят и разни числа които тя използва без да разбира. Но виж майка и успя добре да експлоатира и да се възползва от това на гърба на децата си.

_stankow

Отмина сезонът на грипа и пак почнаха с друго да плашат хората. Гретенчето си е ротшилдова креатура, спомнете си кой я возеше с яхта през океана.

Ноу се чер бе, братчед...

На снимката...

Аман от тези фанатици. Ако унас ДБ вземат властта ще стане страшно. Тях ги спонсорира партията на Байдън

Още ли никой не е обърнал внимание на това болно и необразовано дете???? Лошото при нея е, че ще я употребят и ще я захвърлят - и тя изобщо няма да осъзнае от къде ѝ е дошло, както се казва.....

То и аз искам да поживея на върха на славата 5-10 години и да ме захвърлят. Иначе всички сме употребени и захвърлени без никой да разбере.

Внимавай какво си пожелаваш - може да се сбъдне..

Това циганче какви действия е направило? Да му се невиди и непродуктивното същество.

Ти какви действия очакваш от едно дете? Нали затова то пише и се обръща с молба към тези, които могат да действат. Все нещо не ви харесва на вас. Утре децата ви ще гледат врабчета и магарета само на снимки.

Има толкова кадърни и образовани младежи, които работят за по-добри технологии, засаждат дървета и т.н. Един техник, който се катери по покривите и поставя слънчеви панели, е хиляди пъти по-дродуктивен и полезен за оществото, отколкото грозно момиче, което само плямпа и лети със самолет из държавите. Майната и на грета!

Гледах последния филм Смъртоносна битка. Това дете с тая маска ми заприлича на Милена.

Ще има фаталити

В Швеция само джендъри отглеждат. Явно няма кой да я на*бе качествено и да спред да слуша на баба си глупостите.

Е малко ли африканци вкараха за "културно обогатяване"

шведките не са много по тия неща. Там властва някаква дива еманципация и нито се женят нито раждат деца. иначе, са много хубави жени. виски стройни руси ...

Да ги впрегнеш и да ореш с тях лозето!

СТОЙНИ силно казано Шведките всичките имат ГОЛЕМИ ГЪРБОВЕ приличат на БОРКИНИ и ЩАНГИСТКИ красиви лица но студени ледени -излъчване ГОЛЕМИТЕ гърбове са генетични изменения в продължение на хиледи години ВИКИНГСКИТЕ жени е трябвало да се борят с 1-2метрови преспи да носят кобилици с ода и да влачат 150 кг трупове на елени за това са еволюирали в жени с широки и големи гърбове на които може да завиди и Станка Златева

6uild 6ack 6etter!

Ако беше ходила на училище щеше да знаеш, че кравите по земята, като пърдят произвеждат повече въглероден диоксид от всички автомобили..........Ама дай да протестираме........

Трябва да се избере ! Или кравите да пърдят или да има заводи и коли. И двете не може, много пръдня става :)

А МАЙКАА ТИ КАТО ПЪРДИ ТЕ Е ПРОИЗВЕЛА ТЕБЕ

Политическият манифест в действие

какво е монтирала на муцунката си?

Тая па , още ли не си е хванала гадже и да спре да се занимава с неща дето са и несвойствени.

Па кой ще я вземе бе? Евентуално брак по сметка след години.

Ей сега Гретхен, ей сега миличка. Само да се наобядват и всички петролни магнати ще заложат експлозиви и ще си взривят сондите за петрол. Потрай малко, до час време ще можеш да дишаш.

Аз тук, те там...нито пишат, нито се обаждат...

пиша писма до Брюксел, до ООН, ама никой не ми отговаря - защо?!

А ти, малка пикло, си мислиш, че можеш да предизвикаш интерес с поведение и писма? Думите на кукловодите ти бяха предадени.Стига се повтаря какт папагал. И НЕ, ВЕЧЕ НЕ Е ВЕКЪ НА СЪЧУСТВИЕТО И АБСТРАКНИТЕ ЦЕЛИ КАТ "ОПАЗВАНЕ НА КЛИМАТОТ". Борбата за залъка хлеб не включва емпатия ком глупостите ти. потапяю се!

Лекувайте го това Дете, по-изкуфяло е и от Джо Байдън, дето иска квота от 2 кила месо на година на глава от населението - аз толкова месо ям на ден!