Италиански ученици ще имат задължителни часове, посветени на климатичните промени

Учениците ще бъдат извинени за отсъствие от училище в петък, за да участват в протестите, наречени "Петъци за бъдещето"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре да върнат Ленинските съботници и да започват да ринат и да садят дървта. Климата не ще молитва, а мотика. Аман от популиъзм и промиване на мозъци!

Deus Vult

Писна ми от псевдо-загриженост и симулиране на дейност! Това ли е начина? Децата да не ходят на училище и да ги извиняват? Като са толкова загрижени да вземат да си изхвърлят климатиците, да преминат изцяло на слънчева енергия и да вземат да засадят по някое дръвче!

Долу зелената мафия!

По- безопасно е това да минава за социална активност и борба и поощряване на социалната чувствителност. Инак ако трябва да се обясни що половината младежи са без работа, а стандарта на живот не се е повишавал от 20 години, а външния дълг е вече в опасните нива на невъзможност да се обслужва.... Хич не им се връща към класовата борба, а май до нея опряха...

А по джендърство няма ли да имат? Май следващата Горетка Тулумберг може измежду тях да излезе...

Това вече е сектантство. Действително климатът се променя, но човешкият фактор е нищожен. Тези задължителни часове имат за цел да накарат учениците да се чувстват виновни за действието на природата и да са готови в бъдеще да плащат за някаква вечна "борба" срещу т.нар. климатични промени. Климатични промени се отработват с инженерни решения, а не с комбене на канчето, че видиш ли, и ти като представител на човечеството си виновен за тези промени.