Климатът на Земята се влошава все по-бързо, предупреди Световната метеорологична организация

Покачването на морското равнище през последното десетилетие е двойно по-голямо в сравнение с края на миналия век

Обратно в новината

Коментари - Климатът на Земята се влошава все по-бързо, предупреди Световната метеорологична организация | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лъжливи лицемери. да се задавите дано!

За Скандинавците, Канада и Русия например, изобщо не е лошо.

Това е заради Путин. Защото повиши цената на газта. И 'сички минаха на дърва и въглища. А разни измекяри, като булгарите - горят гуми.

Нямам дърва, а ти ми даде чудесна идея за гумите ! От петък идва студено ! Благодаря !

Неудобната истина е, че загиващите от студ са около 10 пъти повече от загиващите от жега.

Друга неудобна истина е, че т.нар. прогнози на IPCC са завишени около 3 пъти -- при прогноза през 1990 за около 0.4C / десетилетие реалното затопляне за последните 30 години е 0.13C на десетилетие.

Трета неудобна истина е, че "глобалното" затопляне всъщност е основно в северното полукълбо -- съответно няма как СО2 да е причината.

Измамата глобално затопляне скоро съвсем ще лъсне Сега се оправдават с изключително рядката три години подред Ел ниня Утре ще са облаците, делфините.миграцията на щъркелите Последните години НЯМА затоплянеи задниците на мошенниците лъсват

Тъп ли си? Ами нали значителна част от постройките и съоръженията в далечния север са изградени върху целогодишно замръзнала земя, която вече поддава заради глобалното затопляне?

СЕРИОЗНО??? НЕ ДУМАЙТЕ!!! ВЕЧЕ И МАЛКИТЕ ДЕЦА ГО ВИЖДАТ. ДО КАТО СЕ НАУМУВАТЕ ТАМ БОГАТАШЧЕТАТА И СИ БРОИТЕ ПЕЧАЛБИТЕ , ЗЕМЯТА ЩЕ ЗАГИНЕ. НЯМА СПАСЕНИЕ СПОРЕД МЕН. ЧОВЕШКАТА АЛЧНОСТ ЩЕ НИ ПОГУБИ.

Скоро имаше публикации за показването на някакви камъни на глада заради ниското ниво на някаква река на запад. Хората преди векове са ги нарекли така и са ги маркирали. Значи и преди са се случвали такива неща, а не е сегашен феномен и заради намесата на човека. Това са си климатични цикли. Все повече се чува и че основната причина за топенето е повишената активност на Слънцето. Но всичко това се пропуска да се каже. Я налагайте климатичните локдауни и въглеродния профил на всеки от нас, че да се кротнете. А ние да имаме причина да се вдигнем и да ви избием. Че в момента все още се търпи. Ножът още не е опрял до кокъла. Дайте ни само повод... Идиоти!

Климатът се затопля а това за нас означава че се подобрява. Щеше да се влошава ако застудяваше.