Слънцето е рекордно спокойно, иде ли ледников период?

Дългият период на бездействие на Слънцето възобнови дискусиите в научната общност

Обратно в новината

Коментари - Слънцето е рекордно спокойно, иде ли ледников период? | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-голям смях ще стане като изгасне слънцето и да ги питаме тия с милионите и милиярдите къде ще се денат ахаххахаха

Духайй, духай да изгасиш слънцето на пук на тая сган.

Иде, иде, снощи ми се обадиха, че бил къде Меркурий.

Какво говорите бе...не виждате ли "глобалното затопляне"... как така, ледников период :о) :о)

... не захвърляйте ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ така лесно, толкова се борихте да излъжете хората с него, сего може би ще плашите гаргите с ЛЕДНИКОВА ЕПОХА? ... ама господа тъпи илюминати, тези неща не зависят от Вас, цялата ви циониска сган не може да ги постигне, не сте толкова могъщи, напротив, толкова сте нищожни!!!!!!!!

КЕВР явно се готви за това и повишава цената на парното изпреварващо, за да няма ценови шок за населението, когато дойдат студовете и лед скове земята.

Зимата на 2018г беше последната от серията относително топли зими и следват доста по студени зими и нов може би ледников период а това се знае от учените отдавна но се пази в тайна да не се създава паника.

Ква топла серия? Ти знаеш ли кво беше преди 2 години в Северна България зимата? А миналата? Да, тази зима не беше чак толкова сурова. Ама ЕДНА зима СЕРИЯ не прави.

Какво се случва в главата ви, няма връзка с реалността. След 2010 имаше ДВЕ студени 6 меки зими :) Инак, живейте в измислен свят, не пречите на реалността ;)

Иде зима! Затоплянето се отлага. Ще предложат увеличение от 7% на топлото, но кевр ще позволи само 5%. И всички заживели щастливо до дълбоки старини...

Аман вече. Трябваше да ни сполети глобално затопляне, сега пък ледников период. Климатици ли да си купуваме или дърва?

Нема да се пУашиш, парите за справяне с този проблем са пак толкова!

От Глобално затопляне сега пък на ледников период,само като да се намирате да пишете неща и да притеснявате хората...

абе и аз се чудех , уж затопляне а цените на отоплителните продукти с 20% нагоре , а то тия от кевр се готвели за ледникова епоха , какво пък , ще станем като циганите ,ще режем плодни дръвчета за благото на партията

Ами май толкова много се напънахме да борим глобалното затопляне, че ще докараме мини ледникова епоха. Или пък да си признаем, че от нас нищо не зависи и да си живеем спокойно.

че човекът се е затоплил глобално и е повредил и слънцето даже!

Айде да замръзнем всички заедно!

Значи докато се топлим на огъня ще си разправяме страшни приказки, ама не за призраци и караконджули... а за глобалното затопляне;)

Знам, че нищо не знам! А вие и това не знаете...

И ние знам същото като теб"Ти нищо не знаеш"

Карай си таксито...

Нищо не разбрах

:) Ама аре разберете се, какво ще има, че иначе Грета Тунберг няма да знае за какво да протеситира! Ся, не върви един ден да плаче заради затоплянето, а на другия - заради ледниковия период. От друга страна, как и кого да обвини в бездействие заради ниската активност на Слънцето? Може би уфолозите или направо извънземните?

Или ще има глобално затопляне или застудяване или и двете. Хубава статия всичко е обяснено ясно с точни прогнози. И едни пари се усвояват

Точно това обясняват затоплистите. Ще има затопляне, което ще предизвика ледников период ама температурите щели да се покачат 5 градуса?! Те климатолозите така се оплетоха в стъкмистика за да си заработват субсидиите, че едва ли им вЕрва нЕкой.

И двете. Приготви си още толкова кинти, че Грета си няма и тоалетна горката ...

Global warming , global warning баценце....