17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миналото лято прогнозата беше за много студена зима......когато зимата настъпи се оказа, че ще е топла....така че също толкова добра прогноза ще ни дадат статистиките за събиране на дърва от индианците....

Как разбраха, хвърляли са карти Таро? Те времето утре не могат да кажат какво ще е ...

Подобни коментари са просто тъжни! Образованието е изклюючително важно. Липсата му се забелязва лесно! И горният коментар е показателен!

"Междувременно, сухото време ще бъде благоприятно за прибиране на реколтата от Полша в Беларус и Чехия. " Защо Полша ще прибира реколтите на Беларус и Чехия?

Нищо ново под слънцето!!!! Сезоните се менят и така е било у нас откакто се помня. Има повече аномалии благодарение на нас хората, но каквото сами си направим никой не може да ни го направи. Лято, есен, зима, пролет...Всеки сезон има своята красота и е нормално за него да очакваме присъщото му време. Ясно е че не сме достигнали лятото да вали сняг, а зимата да са 40 градуса горещини!?!

Ранните студове и снеговалежи вещаят топла зима. В София почти всеки октомври вали сняг и накрая зимата е мека...

Забележката Ви е доста точна. Но има и изключения, 11/12 да речем. Като цяло, май няма връзка, зимите често са ранни, особено за софийския климат, но за последните 9 години в 6 случая са меки, 2- студени.

хубав лист държи! Есента е любимото ми време - няма ги ужасяващите и депресиращи жеги на непоносимото лято, няма ги и студовете, снеговете на дълбоката и твратителна зима, няма е нестабилното, променливо кишесто вререме на пролетта. Есента - най-стабилният и спокоен сезен,през който организма НЕ се напряга!

Я вижте индианците колко дърва носят! :)

Снимката на тая мадама случайно сте я сложили, нали?

КОЯ Е ???!?! Нечовешки красива ...

но е красива!

Maria Butrova се казва. Можеш да ми благодариш след ножката :D

Не, без да искат са я сложили)

Нищо ново под слънцето. Ако някой смята, че през ноември ще пътува на лятна почивка на Черно море и е отчаян от времето, да отиде до следващия психодиспансер. Там ще му обяснят защо разочарованието му е необосновано. Вие нормални ли сте да публикувате такива безсмислени статии?