17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо ново под слънцето. Ако някой смята, че през ноември ще пътува на лятна почивка на Черно море и е отчаян от времето, да отиде до следващия психодиспансер. Там ще му обяснят защо разочарованието му е необосновано. Вие нормални ли сте да публикувате такива безсмислени статии?

Снимката на тая мадама случайно сте я сложили, нали?

Я вижте индианците колко дърва носят! :)

КОЯ Е ???!?! Нечовешки красива ...

Не, без да искат са я сложили)

хубав лист държи! Есента е любимото ми време - няма ги ужасяващите и депресиращи жеги на непоносимото лято, няма ги и студовете, снеговете на дълбоката и твратителна зима, няма е нестабилното, променливо кишесто вререме на пролетта. Есента - най-стабилният и спокоен сезен,през който организма НЕ се напряга!

Ранните студове и снеговалежи вещаят топла зима. В София почти всеки октомври вали сняг и накрая зимата е мека...

Нищо ново под слънцето!!!! Сезоните се менят и така е било у нас откакто се помня. Има повече аномалии благодарение на нас хората, но каквото сами си направим никой не може да ни го направи. Лято, есен, зима, пролет...Всеки сезон има своята красота и е нормално за него да очакваме присъщото му време. Ясно е че не сме достигнали лятото да вали сняг, а зимата да са 40 градуса горещини!?!

Забележката Ви е доста точна. Но има и изключения, 11/12 да речем. Като цяло, май няма връзка, зимите често са ранни, особено за софийския климат, но за последните 9 години в 6 случая са меки, 2- студени.

но е красива!

"Междувременно, сухото време ще бъде благоприятно за прибиране на реколтата от Полша в Беларус и Чехия. " Защо Полша ще прибира реколтите на Беларус и Чехия?

Maria Butrova се казва. Можеш да ми благодариш след ножката :D

Как разбраха, хвърляли са карти Таро? Те времето утре не могат да кажат какво ще е ...

Подобни коментари са просто тъжни! Образованието е изклюючително важно. Липсата му се забелязва лесно! И горният коментар е показателен!

Миналото лято прогнозата беше за много студена зима......когато зимата настъпи се оказа, че ще е топла....така че също толкова добра прогноза ще ни дадат статистиките за събиране на дърва от индианците....