Идва ли у нас еднометровият сняг от Алпите и Сърбия?

Много райони на Балканите бяха затрупани от дебела снежна покривка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дебел сняг,дебел комат казва народът.

zeddd

Имайки предвид заглавието тази статия е абсолютно безсмислена. Има 2-3 реда за времето у нас, евентуално и всичко останало е пълнеж, който никой тук не го интересува.

Снимките от сръбското градче Иваница в Туитър са прекрасни. Градчето се намира само на 268км от София... А какво било времето в североизточните или югозападните северномексикански щати ми е през уЯ!

Научих нова дума, “меандрира”, дали има дума “педерира”, или на новговор “джендерира”?

По точно е мандръса

Авторът разбира от метеорология и синоптика, обаче е известен като пристрастен топломан. А във физическите науки това е противопоказно за длъжността "прогностик".

очаквам коментари от типа " господ ни пази " , "защото живеем в най-красивата държава" , " правителството е виновно" и още всякакви малоумщини :) Взел съм си и пуканки :Р

Не бе-е-ееееее лешпер! Коментарът е само един и той се върти от Ноември 1993г насам! ГОСПОД Е БЪЛГАРИН! и св. Емил Костадинов е неговия месия...

лешперите така ли се обръщате един към друг?За един приятел питам,не че се съмнявам,че си лешпер

petrovito

поредната тъпотия..

Важното е, че ти си умен, нали?)

petrovito

ума си, както и твоя е излишно да коментирам. въпрос на култура. факта е, че текста в статията почти не кореспондира с апокалиптичното заглавие, като дори и няма отговор на въпроса в него.

"........ А сега - отговора на въпроса в началото на статията: Ще имаме ли и ние толкова дебел сняг? Поне в рамките на следващите седем до десетина дни - не....." не ти ли звучи като отговор? Всеки път, колчем видя безхаберен хейтър като теб, се чудя, ако не ви харесва, ЗАЩО да ХЕК, четете??? :))) Въпросът е риторичен. Отговорът е....защото сте умни ) всеки друг е тъп.

не е точно така,тук тия памперси се изхождат по всички теми защото се плаща на пост и копейките са важна част от бюджета им,така спинозния поддържа някаква активност а и сайта си печели отделно