Идва ли у нас еднометровият сняг от Алпите и Сърбия?

Много райони на Балканите бяха затрупани от дебела снежна покривка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

petrovito

поредната тъпотия..

очаквам коментари от типа " господ ни пази " , "защото живеем в най-красивата държава" , " правителството е виновно" и още всякакви малоумщини :) Взел съм си и пуканки :Р

Важното е, че ти си умен, нали?)

Авторът разбира от метеорология и синоптика, обаче е известен като пристрастен топломан. А във физическите науки това е противопоказно за длъжността "прогностик".

petrovito

ума си, както и твоя е излишно да коментирам. въпрос на култура. факта е, че текста в статията почти не кореспондира с апокалиптичното заглавие, като дори и няма отговор на въпроса в него.

Научих нова дума, “меандрира”, дали има дума “педерира”, или на новговор “джендерира”?

Снимките от сръбското градче Иваница в Туитър са прекрасни. Градчето се намира само на 268км от София... А какво било времето в североизточните или югозападните северномексикански щати ми е през уЯ!

Не бе-е-ееееее лешпер! Коментарът е само един и той се върти от Ноември 1993г насам! ГОСПОД Е БЪЛГАРИН! и св. Емил Костадинов е неговия месия...

"........ А сега - отговора на въпроса в началото на статията: Ще имаме ли и ние толкова дебел сняг? Поне в рамките на следващите седем до десетина дни - не....." не ти ли звучи като отговор? Всеки път, колчем видя безхаберен хейтър като теб, се чудя, ако не ви харесва, ЗАЩО да ХЕК, четете??? :))) Въпросът е риторичен. Отговорът е....защото сте умни ) всеки друг е тъп.

zeddd

Имайки предвид заглавието тази статия е абсолютно безсмислена. Има 2-3 реда за времето у нас, евентуално и всичко останало е пълнеж, който никой тук не го интересува.

лешперите така ли се обръщате един към друг?За един приятел питам,не че се съмнявам,че си лешпер

не е точно така,тук тия памперси се изхождат по всички теми защото се плаща на пост и копейките са важна част от бюджета им,така спинозния поддържа някаква активност а и сайта си печели отделно

По точно е мандръса

Дебел сняг,дебел комат казва народът.