София и страната побеляха от сняг (видео/снимки)

До сутринта по-значителни снеговалежи ще има над Стара планина и Североизточна България, като очакваната покривка ще надмине 10 см.

Обратно в новината

Коментари - София и страната побеляха от сняг (видео/снимки) | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде сега да видя колко от любителите на снега, който чакаха едва ли не припадайки от нетърпение, ще хванат лопатите да почистят пред тях. Бас ловя, че ще са единици. Да не кажа - 0. Нали някой друг им е длъжен да им изчисти. А, и да започват да псуват всеки който видят, че не им е изчистил. Любители на снега, ама само от прозореца.

Снега ни изненада - фандъка.

А при нас снегорините минаваха с вдигнати гребла...

даскалицата чисти яко. Жълтите павета блестят кат месечина.

Честит първи сняг!

Астрономическата зима идва официално другата седмица, нищо кой знае какво не е станало

Благодарим за снеговалежа уважаеми Владмир Владимирович

Видин за пореден път показа, че не е в България! Тук снЕг нема!!!

Който го е страх да пърди два дена в къщи!

Пенсионерите масово мръзнат в домовете си. Не говорим за другите с три бона и половина на месец, а за тези с 230 евро на месец. Затова е страшно като е зима.

Това е от затоплянето.

София и страната...Явно само страната нямаше да е достатъчно......

Десет сантиметра сняг през декември може да се стори много само на някой софийски джендър

Не мое да баде - сняг посред зима! Това вече си е топ-новина. А в Банкя един лови снежинки. Хау!

София и страната? София цяла България ли е? Питам за един приятел, който живее по на Юг.

Селяндури те кажи речи. Че взех да се убеждавам, че селяндури те дори са и по-умни.

Една хубава статия! Ние от крайбрежието се надяваме и тук малко довее. Да бръсне, така малко снежец! Омръзнаха ни сухи зими. На сухо не се получава.

Не лошо некой да запали и ламбите по столичните булеварди!

Не може! Романтика трябва - сняг, сумрак, тишина! И за планетата сме помислили! Няма да се оплакваш, само ще благодариш

Нали пестим електричество? Няма ламби.

това какво е?

От 10 г. не сме виждали снежна покривка. само некъф шибан дъжд.

По морето, нали? Зорлям го заобичах снега, щото го няма. Скоро ще започна и да си поплаквам

"....като очакваната бяла покривка ще надмине достигне до 10 см."!??!!?

Не вярвам това да е сняг, по скоро от затоплянето е станало студено.

Ех, няма го баце да им каже да ловят снежинките преди да са паднали още... хахаха

Бъзикаш се, ама да видим утре от колко места ще пропищят

Честито на тия, дето са още с летни гуми, снега сигурно ги изненада, ама някой от тях утре да не изненада и мене, мамка му .......

Ако имат нужния грайфер, какъв ти е проблема, важен е грайфера. Дядо ти все със зимни гуми е карал??? :)

Чети бе - грайфера не помага.! Летните гуми имат канали за изхвърляне настрани на вода (от дъждове), и са по-твърди, а зимните са по меки, за по добро сцепление. При студено време летните гуми стават като порцелан, няма сцепление, и грайфера колко е голям няма никакво значение! А между другото, предполагам, че дядо ми може и да е карал каруца, без каквито и да било грайфери, и едва ли му е поднасяло ......

Добавка: Затова пък е опасно да караш с висока скорост лятно време със зимни гуми в дъжд - те нямат канали за изхвърляне на водата, и влезеш ли в локва, колата става неуправляема, и лесно поднася!

В Бургас го дават 9 грасуса, а то натрупа 10 см сняг. Децата излязоха навън да правят снежен човек. Квато ни е държавата, таквиз ни са и синоптиците... и политиците. За никъв уй не стават.

При мен пък жената излезе да прави снежен човек, ама не я виждам през прозореца къде го праи. Сигурно при някой комшия. Ама аз пък изкарах отново бутилката, щот но 3-тата ракия тя винаги ми е спира.

хубави снимки - бели къщи, снежни улици, чисто

Не е чисто, а е като заметено под килима :( Още утре всичката гняс ще прозира отдолу. А иначе, когато навали, безспорно е красиво.

Едва 12 декември е и сняг ? Съсипаха я тая държава :(

Държавата е парализирана? :D

За да имаме достъп до точни синоптични прогнози трябва държавата да стане абонат на една световна организация и да плаща десетки милиони на година. Българските политици нямат воля, но имат такава да крадат.

Снегът най-много изненада метеоролозите!

Да, те, отново не познаха нищо, ама нищо за времето... как може да им дават заплати още... Искам всички метеоролози да ги видя уволнени, още утре!

Утре ще чегъртамеее!

Нищо не знаете в провинцията... В София в момента е някакъв зимен ад... Вече наваля няколко сантиметра сняг и не спира да вали... Не знам утре какво може да се очаква, но според мен ще е просто невъзможно да се придвижваме... И разбира се, метеоролозите пак нищо не познаха, така и не ни предупредиха, че това може да се случи... Само държавни паря ядат... Аз не знам МОН защо не обяви утрешния ден и следващие няколко за неучбни.. Някой мисли ли за това как децата ще стигнат до училище и после как ще се върнат обратно... Не! Никой за нищо не мисли в тая държава! В София е ад, казвам ви!!!! До утре може и 10см сняг да има!!!!!

Да бяхме в Египет, да те разбера за тревогата и да ви възклицавам на страданията, ама сме в България - част от умерения пояс, демек имаме си 4 сезона и е от нормално по-нормално Декември да валне някоя и друга снежинка.

ДА АМА ТАКОВА НЕЩО, КАКВОТО В МОМЕНТА Е В СОФИЯ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ И В СИБИР НЕ СА ВИЖДАЛИ ОТ ВЕКОВЕ НАСАМ!!!! ЯВНО Е, ЧЕ НЕ СИ ОТ СТОЛИЦАТА, ЗАТОВА НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ КАКВО Е ТУКА В МОМЕНТА... АМИ АД Е!!!!! АКО СИ СВИКНАЛ В РУСИЯ ДА ТЕ ВАЛИ ТАКЪВ СНЯГ, ЯСНО МИ Е ВСИЧКО...

Смешник

Ти сериозно ли? 10 сантиметра сняг било АД!!! Я питай баба си навремето по колко сняг падаше по това време...

Да, ама баба ти е живяла по времето на бай Тошо, когато всичко руско е било нормално тук... Да, но сега, ако не си забелязал (ок, явно не си) е вече демокрация и не искаме да се съобразяваме с това какво е времето в Сибир, ясно ли ти е или ушанката ти пречи да чуеш?!?!

а при цар Борис Трети имало такъв сняг, че за да излязат от къщи са правели тунели

Ама че тъпотия.

Не са хванали иронията пич. Ама си и упорит де :)

Хахаха, дръжте се софиянци!!!