Тихият океан роди чудовище - супертайфунa Уотип

Тропическият циклон достигна максималната, пета степен

Обратно в новината

Коментари - Тихият океан роди чудовище - супертайфунa Уотип | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакаве да духне и у Гуньовско един ми ти таифун и да омете серсемите при чичо Сам. Аз пък си искам Дядо Иван....

Номерът е да достигне щатите !

нежни имена? Дрън-дрън - а на този кю-тип какво му е нежното :-) Да си чистиш ушите, но очите....наистина Е КАТО ОКО !

Аз пък съм си купил тука един дизел модел 98-ма на тънкана от Европата, щото там са балъци и гледат да ги разкарат. Ама аз съм тарикат и ще си го карам, да си нося въглища и боклук на село да си варим рикия.

споко - няма затопляне на климата - това е номер с огледала в гей-затоплистките-дезинформационно либерални медии. И така ще е докато някоя буря не отнесе Мар-А-Лаго в езерото или дори по-навътре във Флорида. Тогава каква уста ще отвори Тръмп и тръмпанарите ми е бедна фантазията.

ТРЕПЕРИ НАРОДЕ! СТРАХ МУ ТРЯБВА НА СТАДОТО! ТРЕПЕРЕТЕ ОВЦЕ Така по-малко ще мислите и ще се бъркате в работите на боговете (богоизбраните).

И на Филипините ще вали риба...

Пратете Еърфорс 1 в окото, та чучелото - президент да повярва на климатичните промени!!!!

То климатични промени има , ама да се говори , че човечеството може да промени нещо са пълни глупости. По добре да се занимаваме с опазване на природата залесяване почистване на пластмаса( това за мен е най важно), отделяне на по-малко отрови, ама тази истерия с парниковите газове е пълна глупост и отвличане на вниманието от важните неща, ама пък от ограничаването на въглеродни емисии се печелят пари.