Учени предупредиха: Библейски потоп ще опустоши Европа

Експерти от Русия и Великобритания очакват катаклизми в близко бъдеще

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пък аз предупреждавам, че ще ви резнат грантовете...

Дълбок поклон пред видния русский учен, прогнозиращ всички тези кошмари.

"ВАКСИНИ=забавяне на климатичните промени". Цитат (точка 13) от документа от сайта на СЗО "1LindstrandIA2030_v1.pdf" "Immunization Agenda 2030" Towards a Vision and Strategy for Vaccines and Immunization for the Decade Ahead. Напоследък го смъкнаха, че бе много скандален и антиваксърите го цитираха :).

Не знам. Времето за другиден не винаги познават, а пък за след 30 години ... Струва ми се, че някои хора отработват някакви парички. Които са по-старички ( на около 50) си спомнят и зими с много сняг, и пролет с валежи всеки ден (около обяд, за по 2часа), и есенни валежи почти всеки ден. Всичко е за стотинки.

Господа, климатичните промени са част от промените, причинени от геологически промени, а не от човешка дейност. Доказвам. Ледниците се топят предимно не по горната и граничеща с атмосферата, а по граничещата със земната повърхност част, Следователно, същественият източник на топлина е вътрешността на планетата. Сегашните огромни горски пожари пожарин не са поради детски игри, искри от автомобили, електопроводи и т.н., а поради отделяния от Земята водород, образуващ при смесване с атмосферния кислород лесно запалимия дори от електростатично напрежение "гърмящ газ". Местоположението им е определено от земните разломи - главни пътища за водорода към повърхността. Твърденията ми имат доказана с изследвания теоретична основа - разработена през 20-ти век предимно от Владимир Ларин и Игор Янизкий, а преди това от Кювие. Лъжеучени - нищожества и лъжат!

Ледниците не се топят само отдолу, топят се по всички свои повърхности вкл. и по тази, която е в контакт с атмосферата. За разлика от тебе има хора, които са ходили по топящ се ледник - водата шурти по повърхността му на множество ручеи, потоци и цели реки понякога. Огромна част от горските и полските пожари се причинява от тъпотията на пастири, фермери и туристи. Много по-малка част се причинява от мълнии и спонтанното образуване на гърмящ газ. Климатичните промени са доказан факт. Спорният въпрос е в каква степен дейността на човешката раса допринася за тези промени и в каква степен причините са чисто природни. А че има човешки принос е повече от очевидно.

Ледниците не се топят само отдолу ... а бомбите падат не само по сушата ми и по островите

Дано по-бързо да идва потопа и да се свърши завинаги с тоя ангажимент!

Ти много бързо и собственоръчно можеш да приключиш и самостоятелно с този "ангажимент"

Ванга приживе беше казала: Българите да започнат да се връщат в България, тук ще е убежището. Не цитирам дословно, но пела беше свързан именно поради такива причини, климатични промени.

Ми кво - карат го точно по плановете на Фондация Рокфелер - от 2010 г. има доклад (по-скоро звучи като план), в който се казва, че поради пандемиите и промените в климата правителствата ще започнат да управляват "по-твърдо", със силови мерки, въпреки недоволството и недоверието на гражданите... В това отношение промените в климата са прекрасна причина за вдигане на цени, ограничаване на ползването, масово преселение (ООН от 10 години мрънка за климатична имгариця) и какво ли не още... Спомнете си онова нещо Грета Тунберг, която успешно накарала мама и тате да нямат нови деца, щото промените в климата... Майната им на всичките тези. Промени в климата е имало и още ще има - и затопляния, и (мини) нови ледникови периоди, и наводнения ... Но доколко човечеството е виновно за това е друг въпрос. Факт е и че отново всички тези апели за ограничения и промени се отнасят най-вече за европеидните нации (общо под 1 милиард) - също както и при миграция та (500 милионна Европа, най-малкият континент да поеме поне половината от 1.5 млрд Африка и още толкова от Азия).

Решенеито е ясно. Вдигат още цените на тока, топлото и горивата. Акциз за всеки който пуска СО2(диша) над европейсктие нормативи. И времето ше се оправи за 0 време (за 800дни). Вервайте, така ше бъде.

Бог е казал, че никога вече всемирен потоп няма да опустошава земята, и напомнянето за това е всеки път след дъжд - дъгата.

Пълни глупости! Откъде изкопа тая измислица, за пръв път я чувам.

Че следващият потоп ще бъде от огън от небето.

Нещо не е както казват. Иначе нямаше да я заселват с мюсюкмански маймуни.

Затова което тъпите шваби са натворили на света, малко им беше.

Ало, Дирници...каква е идеята на подобно заглавие освен трафик???? Вие явно сте готови на всиччко, за да си вдигнете жалкия рейтинг. Дори и да стресирате народа с подобни заглавия, които всъщност се оказват поредния път, в който някъде из Европа ще има по обилни валежи!!! Защо не напишете заглавие или не направите новина на ДЪРВЕНАТА МАФИЯ поради, която стават наводненията??? Защото и кака ви М.С. няма да може да ви оправи...

Бизнес солюшънс, ще затрият тази цивилизация. И после и следващата.

Учените са измислени господа, като антиваксърите и веганите. Проблемът не е в климата, а в броя на идиотите, подвизаващи се в социалните мрежи.

Видяха че има по-големи наводнения и решиха че трябва да хванат вълната.

Много яко - учени правят пророчества, чели Библията ….

Наскоро прочетох пророчество на преподобна Стойна, според което бьлгарите ще загубят Бяло море, но след години Бяло море само щяло да се върне. Не знам дали наистина има такова пророчество или някой спекулира, но четейки такива статии, започвам да си мисля, че е твьрде вьзможно!

И пропуснах да напиша, че според сьщото пророчество Бьлгария ще оцелее, така че не бързайте с преселението! Но естествено и у нас щяло да има много валежи и Струма щяла да стане като Дунава!

Ха, България щяла да оцелее защото някой трябва да мете улиците и да мие чиниите в заведенията. Българите са велики, но винаги в ролята на прислужници.

Ще оцелее в смисъл, че природата няма да я унищожи, а другото си зависи от нас!!!

Калпавите винаги оцеляват - за справка мургавите ни събратя

След Коронобесието следва Климатобесието.

Аз се надявам на извънземните (извънземнобесието)!

"По груби изчисления значително увеличение на нивото на Световния океан ще бъде забележимо през идните 30 години." Те все идните 30 години има да стават нещата. Преди 30 години предрекоха същото, Ню Йорк и Малдивите трябваше да са под вода.

Време беше!

Убивам американци ,трепя ги с метале прът с дива ярост !

А този Библейски потоп , случайно да носи името HAARP ???

Много сме осведомени а? Че и плюсове са ми сложили.

Тогава ние ще емигрираме към Афганистан, но тогава ония ще кажат първо името на Хасан, после вземай лопатата... Ама... - Няма ама, ние не сме ЕС и не се интересуваме от вашите ценности, а от нашите.

Ами те САЩ вече предизвикаха велико преселение на народите.На тях не им трябва глобално затопляне !

По голяма глупост от тази не бях чел

Да строят язовири, да ги държат празни и да ги ползват за преливници като настъпят подобни моменти.

Браво! Трябва от време на време да се сменя плашенето. Ако не става с вирус, тогава с потоп. Може и с астероид,дето ще падне. Или водата ще изчезне. Пък и въздуха да хвръкне из космоса. А защо не и Слънцето да угасне?

Все някой ти е виновен, никога ти...

Няма се плашиш! Като дойде потопа, ще се удавиш смел!

Стара руска поговорка: "Който не пуши и не пие - здрав ще умре!"

Обаче ако държавите си плащат кешовица,е…. тогава климата може да размисли! Насаждат едни зелени страхове, за да смучат едни готови кинти.

Кинтите са една зависимост, чрез която се управляват еничарите. А те стадото овце. Така както е с наркоманите: Правиш някой зависим от дрогата и после оня за една доза е готов и майка си да утрепе.