Учени прогнозират, че забавянето на глобалното затопляне е възможно

За промяната в прогнозата допринесли значително новите амбициозни климатични цели на президента на САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господ ясно каза ще има ново небе и Нова земя а всичко старо ще изчезне заедно с тези които го съсипаха! Спокойно Господ винаги е в контрол както и с тази пандемия!!

Новите цели били променили прогнозите. Това е твърдение на пишман агит-пропове от ранния соц. Назначени за учени временно, докато намерят някой по-отракан.

пак счупих тъпомера! прогнозите на склеросъл пионка!

Аз искам затопляне, в България да стане като на тропиците вечно лято. На който не му харесва да ходи да живее в сибир.

На екологичният форум, организиран от Байдън, само един държавен ръководител заяви че освен спазването на приетите в Париж мерки трябва да се отедлят пари за истински научни изследвания за това какво става с климата... и въз основа на това да се актуализират парижките договорености. Всички остнали се изявиха с клиширани изказвания призоваващи ни да повторим историята с озоновата "дупка".

Прогнозират... чушки прогнозират. Съдържанието на СО2 в атмосферата продължава да расте със същите темпове, температурите очевадно се влияят от нещо друго. Пък като АМО и PDO влязат в отрицателна фаза в близките десетина години, теорията за СО2 като основен фактор в климата ще се сгромоляса с трясък.