Сценарии за времето до края на месеца: лятото приближава

Динамично време през следващите няколко дни: рязко застудяване утре, последвано от плавно затопляне и още един процес в средата на другата седмица.

Обратно в новината

Коментари - Сценарии за времето до края на месеца: лятото приближава | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

12345

Иво, що не се откажеш от безплодните си напъни да прогнозираш времето 7-8 дни напред. И сега се излагаш както и на 21.02 прогнозирайки топло и сухо време за началото на март. Да ти припомня ли, че тогава, а както се очертава и сега от 15.04, паднаха значителни валежи надхвърлящи месечната норма. Че си пристрастен топломан е ясно, но ти пречи да бъдеш обективен.

През идващата седмица времето ще бъде много динамично.Към сряда рязко ще застудее и по-високите места тип София ще превали сняг.

Г-н Некитов: интересува ме какво ще бъде времето в София днес. Ще вали или не. Вашите колеги преди 15 години даваха много по-конкретни и точни прогнози. Вместо това, сега четем какво ще е времето до края на месеца. Предполагам, че причината е, че вие разполагате само с данни и модели, разработени в чужбина, където малко се интересуват от локалната обстановка над София. Но, мен тъкмо тя ме интересува. Иначе, статиите ви са превъзходни, неведнъж съм го писал. Пожелавам ви слънчев ден, дано съм познал.