Южна Африка обявява "национално бедствено положение" заради прекъсванията на електрозахранването

Прекъсванията на електрозахранването засягат най-индустриалната африканска държава ежедневно

Обратно в новината

Коментари - Южна Африка обявява "национално бедствено положение" заради прекъсванията на електрозахранването | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно заради факта, че ЮАР е в БРИКС този съюз никога няма да просъществува. Когато имаш държава като ЮАР където кражбата е начин на управление а по улиците властват престъпността и беззаконието, такъв съюз няма бъдеще. Тя и Бразилия е в подобна ситуация единствено което я държи все още е това, че управляващите са все още от Европейски десент. Най големия проблем за ЮАР е че скоро няма да има какво да се краде от това което беше трупано от времето на апартейда и държавата ще заприлича на поредната бананова република. Когато бях там, дори и черните ми казваха, че по времето на апартейда са живели по добре А това беше само 3- 4 години след като взеха властта, сега е пълна анархия.

E, поне вече не ви управляват лошите бели хора...

повевето тъмнозелени учиха управление у нас или в мацква, какво друго освен режим на тока да измислят

И ний вървим смело натам, като ни думнат аеца с новото гориво, спрат тецовете и интернета отива на кино, а България при Флинстоун.

Причните са "зелените" идиотии, които доведоха до липса на инвестиции в централите. Вместо в истински централи се инвестира в Перки, соларки и някакви зелени водороди. Това очаква и Европа до 4-5 години.

Истината е, че негрите и естествената им неспособност да управляват една развита държава доведоха ЮАР от една развита страна до това положение да имат перманентно режим на тока.

Спокойно, великата пУтлерУска страна ще помага, нали сме съюзници в БРИКС!!