Жега на Балканите: Затвориха Акропола, спряха доставките, отвориха студени убежища

Туристка получи лек топлинен удар по време на посещение на главната археологическа забележителност на гръцката столица

Обратно в новината

Коментари - Жега на Балканите: Затвориха Акропола, спряха доставките, отвориха студени убежища | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе не бива човек да е злонамерен и да се подиграва, но как е възможно да избереш Гърция за юли и август. Други са месеците , в които там е разкошно, особено на фона на хладното време у нас. Но да живееш при температури над 30-35 заврян в стаи с климатици и така да ти премине седмицата..... Правила съм я тази грешка и с Гърция и с Египет и знам за каква "почивка" става дума.

На гадното Черноморие след 14:00 задуха от морето и свали до 26-27С

Още към 9:30 сутринта задуха.

Попитали радио Ереван: - Защо има гласуване (+/-) на коментарите в ДИР.ру? От радиото отговорили: - За да изглеждат по убедително лъжите на руските тролове.

Ходи в Гръцко през юли и август?!?

Ми аз съм в Гърция. На плажа с бяло винце. Нека да съм луд.

За Атина това не са никак необичайни температури! Декември, на Коледа сме били по тениска и шорти, а през ноември сме се къпали в морето и сме правили плаж

Хей мишоци, пропагандата побърква ли ви, стреса как ви идва? Страшната юлска жега пак ли ви изненада, ха ха!

До тогава трябва да стоите мирно в кошарите и да излизате само като ви се позволи. А пък да видите в пустините каква жега е, туй никога не е било... Само пясък е останал вече, глобалното затопляне направо изпепели тучните джунгли в Сахара, Гоби и Атакама....

Глупако, в пустините жегата е суха. Тук е влажна. Именно влагата пречи на тялото да се охлади с потене и води до проблеми. За това в пустинята при 50 градуса няма проблем, а в джунглата на 30 градуса можеш да пукнеш. Научи поне едно нещо в жалкият си животец, преди да раздаваш акъл.

Идиоте, умно-красиви умствено изостанал елемент, купи ли си СО2 емисии за да спасиш света? ;)

Жегата, влагата и влиянието им върху човешкото тяло се учат в часовете по биология. Ама си личи, кой е ходил да пуши в кенефа по това време и сега блъска малоумни опорки.

HAARP made in USA?!

Изпий ме!

Руските тролове казаха, че няма Глобално затопляне, значи няма горещини. Въобразявате си.

Подмий се и чакай оня

Ти си живият пример за евроатлантически малоумник. Отивай да си лягаш със Зеленча

За последните 50 години, IQ-то падаше с 1% на 5 год. Ит 3 години насам е по 1% на месец!

Acropolis, adieu

Като ви е жега пийте студена рикия и си питайте дедовия

За Бога, затворете парковете! Иначе Фсички ша Омрем!!!! "Подгрявате" ни за климатични локдауни, нали, мизерници?

Колкото повече влизаме в европа,толкова повече се побъркваме от ненужна паника заради горещо време през юли,ама важното е да има бтри и тайно производство на снаряди които не ни се плащат от посолството

Каква драма, чак убежищата отворили, хахах По средата на юли било горещо в Гърция, Турция и Италия. Каква изненада за всички умнокрасиви журналисти! Това ще да е нещо невиждано и нечувано пюе от миналото лято. Даже живот били отнели горещините. Брях, драма и трагедия в едно. Певз зимата що не пишете колко живота отнема студът? Защото не еугодно нали!

В средата на лятото било горещо ..... съвсем нормално Юли и Август да минават горещи вълни, и друг път е било, нищо ново!