Жега на Балканите: Затвориха Акропола, спряха доставките, отвориха студени убежища

Туристка получи лек топлинен удар по време на посещение на главната археологическа забележителност на гръцката столица

Обратно в новината

Коментари - Жега на Балканите: Затвориха Акропола, спряха доставките, отвориха студени убежища | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В средата на лятото било горещо ..... съвсем нормално Юли и Август да минават горещи вълни, и друг път е било, нищо ново!

Каква драма, чак убежищата отворили, хахах По средата на юли било горещо в Гърция, Турция и Италия. Каква изненада за всички умнокрасиви журналисти! Това ще да е нещо невиждано и нечувано пюе от миналото лято. Даже живот били отнели горещините. Брях, драма и трагедия в едно. Певз зимата що не пишете колко живота отнема студът? Защото не еугодно нали!

Колкото повече влизаме в европа,толкова повече се побъркваме от ненужна паника заради горещо време през юли,ама важното е да има бтри и тайно производство на снаряди които не ни се плащат от посолството

За Бога, затворете парковете! Иначе Фсички ша Омрем!!!! "Подгрявате" ни за климатични локдауни, нали, мизерници?

Като ви е жега пийте студена рикия и си питайте дедовия

Acropolis, adieu

За последните 50 години, IQ-то падаше с 1% на 5 год. Ит 3 години насам е по 1% на месец!

Руските тролове казаха, че няма Глобално затопляне, значи няма горещини. Въобразявате си.

Подмий се и чакай оня

HAARP made in USA?!

Ти си живият пример за евроатлантически малоумник. Отивай да си лягаш със Зеленча

Изпий ме!

До тогава трябва да стоите мирно в кошарите и да излизате само като ви се позволи. А пък да видите в пустините каква жега е, туй никога не е било... Само пясък е останал вече, глобалното затопляне направо изпепели тучните джунгли в Сахара, Гоби и Атакама....

Глупако, в пустините жегата е суха. Тук е влажна. Именно влагата пречи на тялото да се охлади с потене и води до проблеми. За това в пустинята при 50 градуса няма проблем, а в джунглата на 30 градуса можеш да пукнеш. Научи поне едно нещо в жалкият си животец, преди да раздаваш акъл.

Хей мишоци, пропагандата побърква ли ви, стреса как ви идва? Страшната юлска жега пак ли ви изненада, ха ха!

За Атина това не са никак необичайни температури! Декември, на Коледа сме били по тениска и шорти, а през ноември сме се къпали в морето и сме правили плаж

Идиоте, умно-красиви умствено изостанал елемент, купи ли си СО2 емисии за да спасиш света? ;)

Ходи в Гръцко през юли и август?!?

Жегата, влагата и влиянието им върху човешкото тяло се учат в часовете по биология. Ама си личи, кой е ходил да пуши в кенефа по това време и сега блъска малоумни опорки.

Попитали радио Ереван: - Защо има гласуване (+/-) на коментарите в ДИР.ру? От радиото отговорили: - За да изглеждат по убедително лъжите на руските тролове.

Ми аз съм в Гърция. На плажа с бяло винце. Нека да съм луд.

На гадното Черноморие след 14:00 задуха от морето и свали до 26-27С

Още към 9:30 сутринта задуха.

Абе не бива човек да е злонамерен и да се подиграва, но как е възможно да избереш Гърция за юли и август. Други са месеците , в които там е разкошно, особено на фона на хладното време у нас. Но да живееш при температури над 30-35 заврян в стаи с климатици и така да ти премине седмицата..... Правила съм я тази грешка и с Гърция и с Египет и знам за каква "почивка" става дума.