Студеният март продължава след кратко затопляне в началото на седмицата.

Днес облачността ще бъде незначителна. Температурите ще достигнат 6 до 11 градуса.

През нощта ще бъде ясно, а минималните температури ще бъдат от около минус 8 до минус 2 градуса. Ще бъде почти тихо.

Сутринта облачността от северозапад ще се увеличава и утре ще бъде значителна, предимно средна и висока. Температурите ще са в интервала от 8 до 13-14 градуса. В Източните райони ще духа слаб вятър от запад-северозапад.

В сряда ще бъде облачно. Ще започнат превалявания от дъжд, в планините - от сняг. Ще духа слаб вятър от север, по-късно - от изток. 

Минималните температури ще бъдат от около минус 1 до 3-4 градуса, а дневните от 6 до 12.

По-късно през нощта срещу четвъртък и в четвъртък вятърът ще се ориентира от североизток и ще бъде умерен.

Преваляванията  ще продължат, като в низините ще бъдат от дъжд и сняг, а в планините и високите места - от сняг.

В четвъртък облачността ще бъде значителна. Ще превалява главно над Рило-Родопската област. Минималните температури ще са от минус 2 до 3, а дневните - от 4 до 9 градуса. В Източна България ще духа до умерен вятър от север-североизток.

В петък в източните райони ще остане ветровито. Минималните температури ще бъдат от минус 5 до нула, а дневните от 2 до 7 градуса. Облачността ще бъде променлива, само на места ще превали слабо.

В събота отново ще бъде студено и ветровито, с минимални температури от минус 7 до минус 2 и дневни от 0 до 5 градуса. Само на отделни места ще превали за кратко.

В неделя минималните температури ще са от минус 8 до минус 3, а дневните от 2 до 7 градуса. Дъжд и сняг ще превали по Черноморието и Странджа., а по-късно и над южните райони.