2020 е далеч най -горещата година в Европа, показват данните

Докладът на организацията за състоянието на климата показва, че всичките пет от най -горещите регистрирани години на континента са настъпили от 2014 г. насам

Обратно в новината

Коментари - 2020 е далеч най -горещата година в Европа, показват данните | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скепитиците, нека ви дам един пример. Жена ви отива до магазина дето е на другия край на селото и се връща за един час обикновено. Днес обаче е отишла и се е върнала за 10 минути. Няма ли поне да попитате защо?

Щото е отишла с кану?

Не оспорваме глобалното затопляне ТО Е ФАКТ ОТ ПОСЛЕДНИЯ ЛЕДНИКОВ ПЕРИОД НА САМ Оспорваме значението на човека в това явление, и смисълът на мерките които се предприемат уж в борбата срещу затоплянето! Оспорваме също и възможността да влияем върху климатичните цикли! Ако не знаеш скоростта на сегашното затопляне далеч не е най-голямата, в геоложките периоди на Земята има периоди с много по-бързо затопляне (информацията може да си я провериш), далеч преди хората да ги е имало! Нека аз да те питам, след като земята е била много по-топла от сега преди настъпването на ледниковия период, кое е нормалното състояние?

Баце, как болдваш текста, я кажи

Малоумни статии, с псевдо научни стъкмистики. Само като видя как са си избрали "подходящ" референтен период 1981-2010 и ми ставя ясно колко "научна" е статията.

Баси малоумното заглавие!

ВСИЧКИ ТЕЗИ ЕКОМАНЯЦИ ДА ОТИДАТ ДА СЕ БОРЯТ СЪС СЛЪНЦВТО!!!

В миналото Европа и цялата планета е била както по-топла, така и по-студена. Следва космическите цикли и не се интересува от човешката дейност.

Дир-аджиите са далеч от журналисти!

Кретенско заглавие....

Какво означава "Далеч най-горещата"? Чалева, ти ли я писа тая статия и това заглавие, признай си? Или Гогов или Каменов?

Човешките статистики са смешни. Само преди 10-15000 години цяла Северна Европа е била заледена.