3000 мълнии са паднали за час в България

Силна гръмотевична буря удари районите на Карлово, Стара Загора, Хасково и Димитровград

Обратно в новината

Коментари - 3000 мълнии са паднали за час в България | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси късмета дет имаме значи!

По този показател България отива на първо място в ЕС по брой мълнии на глава от населението. Небивал успех на президента, защото само той остана на власт през последната година и очевидно това е негова заслуга. Браво!

Защото носи зелен чорап!

Как ги броят?

има създадена специална агенция , която е под упралвението на президенството, защото мълниите, гръмотевиците и светкавиците се отразяват негативно на националнаа сигурност.

И се моли да падне някоя я по чорапа я по Слави ама няма.

България е по вероятно да те удари гръм отколкото да живееш добре

Затопляне не съществува а!?

Айде още един промит. Това са процеси, които се повтарят на няколко хиляди години, и нито ти, нито някой друг може да ги спре, или промени. Давай да видим какви опорки ще ми изпишеш?

Питай Кирето !

Лято си ева мамата от гръмотевични бури.

Суша, ревем че няма вода. Буря много вода, ревем, че много дъжд. Няма угодия тоя народ.

3000 мълнии е преброил Кирчо -начи ток има и вода е осигурил за Карлово поне .Абе кво искате?

Трудно е да са напишат толкова просташки коментари, ако не си завършил специално училище за това, щото нормален човек изобщо не може и да си ги помисли. Колкото до бурите, нищо необичайно, нито страшно, Просто се акцентира, предвид последните няколко случая, с цел "зомбиране", нищо повече. Ако в България падне дори веднъж толкова много дъжд, колкото в една европейска страна, ще се наводни до първия етаж, и ще лъснат всичките злоупотреби, и занемарени / асфалтирани канализационни шахти.

Ами събирайте ги, бе! Ток требе. Няма да плащаме на Путин, нъц!

Тия клатик..ци по ТВ студиата, да вземат лопатите и да чистят калта, че са окаляни до ушите.

в сутришните блокове повтарят вчерашните новини от интернет и разни коне по магистралата с малоумни коментари на никиту от сорта "уау конче, сигурно е избягало от родео" . също така канят едни и същи антрополози, политолози и обикновени п@@раси . ако случайно им дойде някой читав, който да говори политически некоректно се скъсват да го прекъсват и да му взимат думата. най голямата перверзия са сутрешните блокове в почивните дни. трябва да си абсолютно повреден за да гледаш такова вместо да си в парка

Не е ли от ваксините??

Ковид мълнии хахахахаха Когото удари - лепва ковид.

Никъде няма страница "МетеобОлканс"... ако искате "бОлкани", вървете на майка си в гъзъ на североизток. Страницата е МЕТЕОБАЛКАНС...

ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ!