Червеното полукълбо - положителни температурни аномалии без аналог в историята

Почти цялото северно полукълбо в момента е обагрено в червените и оранжеви цветове на огромни положителни аномалии

Обратно в новината

Коментари - Червеното полукълбо - положителни температурни аномалии без аналог в историята | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изсичайки горите, хората сами си режат клона, на който стоят.

То да бяха само горите? Направо и разказахме играта на тази планета и то за едни 100-150 години. Ще ни отмъсти бързо и болезнено, за това не трябва да се съмнявате. Но няма как, това е част от еволюцията.

Да не става дума за Марс ?

Погледнете картата сащ използват климатично оръжие срещу Русия,червеното точно очертава границите на Русия.

наивен си като малко дете !!! евреите ти пускат една карта, която са си я изсмукали от пръстите най-вероятно или са я заръчали на индуските "учени" които за смешни пари правят каквито им заръчаш "изследвания" и ти овчи мозък приемаш тази лъжа за чиста истина !!! като малки деца ви лъжат евреите !!!

Жена, това, което виждаш навън, не е истина. Абе, мъдрец, не виждаш ли и в момента в разположената на 600 метра над морето София как се мъчи с клизма да го обърне на сняг и едва успява 9в Бояна). Ама не, евреите лъжат.

По-добре топличко да е. За инфо какво е било "нормалното време" по нашите земи, от Уикипедия. Замислете се в днешни времена дали ще издържите на -25 градуса за около месец. През януари 1904 г. Варненският залив замръзва за период от 15 дни, а Созополският – за около един месец. Замръзване на Варненския залив има и през зимата на 1907/1908 г., когато това се случва за период от 2 – 3 дни.[1] Едно от най-големите замръзвания на Българското черноморско крайбрежие е през зимата на 1928/1929 г. Тогава се наблюдава замръзване на водата по цялото крайбрежие, а не само в пристанищата. На 11 февруари 1929 г. ледът в пристанище Варна достига дебелина 30 cm, а в открито море плават големи ледени късове. Морските течения ги натрупват във Варненския залив и по крайбрежието.[1] Варненското пристанище преустановява дейността си, заради ниските температури, а заледяването достига до нос Емине. Замръзва и каналът от морето до езерото. Ледената обвивка достига до 30 cm дебелина.[3] Ледът се стопява след 8 март.[1] През 1942 г. Варненският залив е запълнен с ледени блокове[1], краткотрайно замръзва морето край Бургас[3], а през 1954 г. районът от Евксиноград до Галата е запълнен с ледени блокове на три пъти. През март 1954 г. ледът във Варненския залив позволява да се навлезе до 50 – 100 m навътре в морето. През 1963 г. е наблюдавано последното замръзване на Черно море, което е и по-слабо.[1]

за някакво си глобално затопляне ....АМАН !!!