Фураж, намаляващ емисиите на метан при говедата, е одобрен от ЕС

Добавката била безопасна за кравите и за потребителите, които пият млякото им

Обратно в новината

Коментари - Фураж, намаляващ емисиите на метан при говедата, е одобрен от ЕС | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на тях ли вече им добавят адблу?

Преди 3--400 години е имало много повече истински говеда и не е имало парников ефект.Сега има повече двукраки говеда без мозъци и има парников ефект.

Щат се отровим под благовиден еко предлог за да направят милиарди едни мошеници!

Ми то като да подтиснат тези ензими ли е бензини лице, кво ши стани - кравата яде трева и сере трева - един вид затворен кръг - квото яде такова сере и може пак да го яде! Ама май гладна ще седи

Добре, че си ти бай Шиле! Никой друг досега не беше се сетил! Особено пък тия дето произвеждат фуражи. Ама ето - бай Шиле сега ще ги научи на ум и разум!

А кога ще се намалят говедата,време е двукраките да излязат от средновековието?

Значи пърденето влияе на климата? Така ли? Хора, усещате ли накъде отиваме? Това е изнудване от страна на корпорациите чрез всички зелени идиоти е за пари и контрол. Климатични промени има но те ще се случат ако ще да спрем всички заводи веднага!

Нещата отиват на хранителни добавки за хората,за да не се отделя метан .... досещате се от къде и как !

Това е терор, начин как да принудиш дребните земеделци да купуват лицензирани ГМО семена, целта да си зависим и да не смееш да отглеждаш породи зърно които сами се размножават, и да можеш сам да отделиш семена за следващата реколта. Идеята да няма самостоятелни хора и общности, който да живеят и се прехранват.

Дир спрете, спрете бе, моля ви. Защо с тази пропаганда нон-стоп. Дори да са ви платили, не разбрахте ли, само дразни читателя. Непоносимо ми е да чета такива гадости. Химикалите да си ги зобят еврокомисарите. Отрват.

ЗЕЛЕНАТА ШМЕНТИ КАПЕЛА!! ВЪПРЕКИ ТОВА Е ПЪЛНО С ВЯРВАЩИ ЧЕ ЗЕЛЕНАТА ЛЪЖА ЩЕ СПАСИ СВЕТА!! БОГАТИТЕ ЩЕ ПРИБИРАТ ПАРИТЕ НА БЕДНИТЕ !!

Малко повече химия в храната ни, за да спасим климата. И ток само за богатите, които могат да си пърдят на воля.