Коментари - Германия ще забрани от следващата година изграждането на нови отоплителни инсталации на газ и нафта | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютният глупак Олаф Шолц , ще унищожи Германия така , както и Хитлер Не е успял ...

Германците много обичат да мечтаят за някакъв си измислен рай. Преди безше хитлеризма, сега пък всичко да е зелена енергия. Вижда се, обаче, че такива технологии като еко, био, без въглероден отпечатък и изкопаеми горива все още са далеч от рентабилно, но и подходящо за всички цели производство

Има една много хубава поговорка, която се доказва всеки път: "Насила хубост не става"

:))) Некои неща: 1. Общо 65% от домакинствата (семействата) в Германия се отопляват на газ и мазут. А 100% от тях ще духат супата поради цените на газа, мазута и тока - щото нали и без ядрени централи. И нищо, че в глобален мащаб производството на фотоволтаици замърсява повече атмосферата отколкото използването на друг вид енергия за производство на ток. 2. Без ядрени централи, ама не им пречи да купуват ток от Франция и по-точно от ядрените централи на Франция. 3. Приятно е да види човек, как една чисто икономическа и до някъде политическа новина е пусната в раздела "Времето" на ДИР-а, който публикува основно прогнозите за времето. Това изобщо не е скриване на новина и манипулация, щото колко хора изобщо го четат този раздел ... Като цяло - УРА, братя българи! Изравнихме се с германците! Е, почти де - у нас само 70% от домакинствата не се отопляват адекватно и те вече са като нас! Водете ни либерастки партии любими към светлите бъднини! Е, може и да са малко тъмни, щото тока е скъп, ма все тая! Тъмнината е светлина! Лъжата е истина! Войната е мир!

Колкото по скоро България излезе от проклетия ес , толкова по добре. Само простотии в кухите кратуни на онези свирчовци. На запад квичат като диви прасета и не се усещат че ги правят на луди техните управници.

Зелените д@били пак са се проявили !!

От 12 години живея в Германия .Работя воържена охрана.Не важно!Брутна заплата 3,600Евра.Но ти взимат от 20-до 40%данък извънредно след 8 част 40Евра всяка стрелба на три месеца за половин час 80евра.Но!Внимавайте с Германия не е лесно!Не се лъжете че тук е по мед и масло!Когато подписвате договор вземете го отнесете го на близки и адвокат.Мислете!Не може да се намери квартира дори за Немци ако нямат минало Шуфа.Сега пландемията започна в Европа от Германия!От Вебасто до Мюнхен!Всичко ,като на филм!Аз съм влизал в завода Вебасто да взимам пари ,като охрана нищо не се случвало!Истерия по ТВ.,Радио и разни идиоти ,като при нас въведоха такива мерки ,че не можеш ,ни да работиш нито да излизаш в определен час.Аз имах разрешение ,като охрана да минавам навсякъде!Тези тук затвориха две атомни централи,създават хаус хората с парно на нафта,и газ имат условие,ако се развали преработка на други източници!Хората са в страшен кръг!Контрол над водите,Евро 4дизелзабраненв Мюнхен от догодина Евро 5 забрана!Дигитални пари,контрол на преводи и пренос,вече в БМВ Мюнхен не може да се плаща в брой.Идва дигитални здравни досиета,изкуственият,интелект,.Налагане на мерки за климата е в основата на лъжата!Борете се срещу глобалистите!

Моля да ме извините ако се натрапвам. Тези три години на пландемия изживях ,както много хора несгодите .Това ,че не си боцнат налагаха принуда всички отказали иглата беше трудно!Но одържах нито тест в носа доброволна карантина като минавах в България,на връщане минавах през пунктове ,където няма контрол на границата отбивката е през Залцбург отам 25км.Изключфах телефона за да не ме прихване клетката иначе ти изпращат съобщение да предаде теста в здравните служби!Минавах тестове всеки ден на входа на фирмата но само мой плюваш в ваничката дават ти с печат че си здрав и работиш с клиентите!Но за три години нито аз нито моето семейство е било болно!Някой говореха за повали,паради,багери,.Само дето прибрах своетo семейство в България аз оставам да рискувам но очите са ми отворени на четири и при първа възможност обратно!Няма да забравя това ,колко са мислили за наши "Добро"Вярата в БОГ ни крепи!АМИН!

Гледам бая руски тролчета педерастчета са налазили форума ,ами гледайте си кочината и не мислете Германия, тя се оправя вече, тока пада, дизела пада ,природният газ пада ,цените и те падат, държавата компенсира с до 3000 евро всеки работещ, заплатите се вдигат с около 10%, напук на вас не замръзнахме чакам да ни дойдат изравнителните сметки да ни върнат няколко стотин евро от ток и газ. Уикендите си прекарваме я в Холандия, я във Франция я някъде из Германия... Много ни е "лошо", да знаете не ви трябва да идвате тука, стягайте чамаданите и в говняшка ...там ще ви приемат с разтворени обятия...

Първо се плаща после се връщат ако има какво да се върне!СССР беше не лошо място през 80десете!Има какво да се види!Живял съм 2 години в Москва .Спорт академия после спорна войска в София !А орентациите на западняците няма да коментираме!Третият пол го ваведоха преди 4 и половина години!Даже Гейски знамена от църквите висяха.Кой как ги разбира нещата!

Как се произвежда водород? Откъде идва водородът? Самата дума водород ни дава малко предположение. От водата. Как се произвеждат и кой произвежда водородът? Другият въпрос е откъде, как, кой и къде се произвеждат батериите?

Нема по голема идиотщина си затвориш атомните централи! Пълни дебили!