Изригването на вулкан в Тихия океан през 2022 г. може да повиши глобалните температури над 1.5 градуса

Вулканът Хунга Тонга-Хунга Ха'апай е изхвърлил големи количества водна пара в атмосферата

Обратно в новината

Коментари - Изригването на вулкан в Тихия океан през 2022 г. може да повиши глобалните температури над 1.5 градуса | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Големите вулканични изригвания обикновено временно охлаждат планетата,"... На 26 август, 1883, изригва Кракатау... А Дира, в предна своя статия, ни информира че учените пресмятат увеличението на глобаната температура спрямо периода 1850-1900 година... ама това си е дълъг период, пък и точно по-онова време има само няколко метеорологични станции, дето и да мерят температурата грешката в измерванията достига до половин градус, та в този ред на мисли дали е точна началната температура спрямо която го пресмятат тези 1.5 градуса увеличение на глобалнта температура;)

Cheeseus

Аз не разбирам какво още му се мотат и не са го обложили тоя глупав вулкан с въглероден данък, и не са му наложили санкции? То че и вулканът е нагъл, нагъл е, ама и еврочиновниците са за бой. Ако бяха го надушили овреме, можеха една тапа да му турнат и изобщо да не изригва.

Бати гадния вулкан! Обложете ги с въглероден данък, забранете ги, и го накажете! Ама ха, ще пречи той на климатичните цели, бурсук!

И какво стана сега....повечко дъжд падна над Калифорния от обикновено.

Ма как може такова нещо! Какво си позволява този вулкан! Я ЕС и USA да му хакнат едни санкции! И да го закрият набързо, до 2025 година!

Цялата работа е едни пари постоянно да попадат във едни мазни ционисти ръчички. След това те те оправят със природата на четири очи. Тази измама, работи от 10 година вече.

А въглеродните квоти на вулкана кой ще ги плати?

КОЕ ГО НАЛАГА? ДА НЕ БИ ПСИХАРСКИТЕ ОПИТИ С КЛИМАТИЧНИТЕ ОРЪЖИЯ, С КОИТО ТРОВИТЕ ЖИВОТА НА ПЛАНЕТАТА?! ПСИХОПАТИ НЕЩАСТНИ, ПОБЪРКАНИ, ДАВОСКИ!

Чакай бе - нали щото много пърдЕха кравите беше затоплянето - какви вулкани с’я? :-)

Най-много пърдяли лосовете!

Едно време в учебниците пишеше, че мощните изригвания на вулкани водят до макар и временно понижаване на глобалната температура. Как изведнъж и това се оказа, че тласка температурите нагоре?

Тия сега са лошие вулкани, преди са били от добрите. Гретиту, май намери некой черен швед и брули джанката. та не и е много до вулкани... само чака да изригне шведския обонго.. хахах..

И къде е Грета в този толкова важен момент?

Чакайте малко, нали само човешката дейност беше свързана с повишаването на температурите? Как така някакъв си вулкан ще е свързан с това?

, Веднага да се уведоми WEF, да се блокират държавите, да се спре тока, индустрията един локдаун набръже, да се забрани секса, да се избият бебетата и 10 години никой да излиза...Така че да не се повоши нам ,кво си... като изригне тоа пуст вулкан. Идиоти.

Аз ще го затапя с мазният ди задник.