Люта зима застигна Балканите

Студеният метеорологичен фронт със силни снеговалежи и виелици удари части от България, Гърция, Турция, Сърбия, Румъния

Обратно в новината

Коментари - Люта зима застигна Балканите | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

промиване на мозъци,нагнетяване на страх и паника са си приоми на капитализма в часност на слугите им дира- глашатая на лайняните заповеди.

Ко стана с глобалното затопляне а?

Толкова ли се изнежихте че на това му викате люта зима? Насред февруари?

Ако това е "Люта зима" ( темп. -5, и 10 см. сняг), не знам как ще му викаме като стане -20 и снега е 50 см. ( по спомени отпреди 30 години, такива бяха зимите от моето детство).

Когато не е имало нормална зима от близо 10г , е нормално новинарите да започнат с глупостите

А кога ще обявите новите годишни празници и ваканции? Хубавите неща са толкова нарядко, че трябва да се честват по два пъти ако се случат по тези ширини. А още еднажка честита ви 23-та година и да ви е яка гърбина, пълна къща със сланина, баба Хола - студ във хола и все нови и нови обгрижвания и компенсации, макар вече и без жизненоважните 25 стотинки! Наздраве и внимавайте къде ходите /по здравната пътека, че е заледена/, да не ви фърли някой да си чакате реда по стълбището на някоя болница. А който все още има централно парно, дъ ги съди с контраискове, че тръбите им са нарушили частна собственост и минават транзит през нея! Това вече съвсем сериозно, проверено е от адвокати......

Кое е му е люто на зимата бе, мисирки? 8-10 см сняг в началото на февруари! Ужас! Армагедон, апокалипсис...пардон, код Оранжево!

Люта? Преди двадесет-тридесет години всяка зима беше така прец залия сезон. Зато спрете да ревете.

На времето по моя край до 20см му викаха слана. Поне сложете някоя снимка с половинметрови преспи!

Нямало да има зима нали? Ама като ви казах, че студът от западното кълбо ще ни повлияе и тук до месец време, не загряхте.

СПОМНЯМ СИ КОГАТО СЕ ПУСНАХ ПО ТЕНИСКА В БЪЛГАРИЯ .... И ВСИЧКИ С ГРЕЙКИТЕ МЕ ГЛЕДАХА КАТО ИЗРОД :)) ....

Ама така седни на някоя пейка в парка да се порадваш на времето и избягвай слънцето.

Много люта е вярно, ще взема да сложа едни чорапи накрая!

Русофилските свине квичат. Ами как ше го търпите студа в сиир като ви изпратим там бе скапаняци

А дебилите дето цвилят срещу русия и по голямата част от съгражданите си във всяка тема продължавате да втрещявате с малоумие

А бе гадно време е, макар да сме имали много по-гадно, като духне от североизток и докара -15 и -20C. А какво да кажат тия в щатите - някъде из северната част на Нова Англия май беше го мернах - тия дни са видели -77C, е това е ужас.

Какво лаяте бе наистина навънка е кучи студ и поледица!!!!! И не спря да вали сняг, утре кой знае каква гадария ша е по улиците, а те се подиграват като последните простаци.

Един виц за тия дето цял живот са се разхождали по потник на - 15 и това, сегашното за, тях е лято. Мутра се прибира в къщи. Детето болно. Жената тревошна Има 40 градуса успокой го моля те. Мутрата, айде бе мойто момче, какви са 40 градуса ние навремето по 50-60градуса сме имали е ей го виж Кви сме здрави

Каква ти люта зима?Да не би Дунав да е замръзнал?

Идиоти, 3 дни ще е -10 и ревете, от петък пак ще е +10градуса

А дано

Срам и отврат. Пак най дългия текст за явно най важния съсед-Турция. То бива подлоги, бива, ама чак толкова

Иий, паднаха 20 сантиметра сняг и стана - 2 градуса и направо дайте бедствено положение да обявяваме. Ако падне един сняг ,какъвто имаше едно време ,сигурно ще затворим държавата до края на зимата или поне докато се стопи снега.

Две баби се срещат: - Нещо ново? - А, нищо ново. Само това, което едно време наричахме зима, сега му казват "природно бедствие".

Оно снего пада и се топи на моменто, кво му е лютото?!? Виждале сме и по 2 метра преспи едно време и къде - 25 градуса.

Не мозе да бъде!

Абе, мисля, че не живеем из кифларниците, където "зимуват" пластмасите, ама, щом сте рекли, че това е люта зима по наш'те ширини в началото на м. февруари, нека да е. Само заглавието говори за интелектуалния ви багаж. За инфо, само...

Е па колко да е люта. Вино има, ракия също. Пък и други благинки. Нека вали, има къде да пада.

4 см сняг и вече люта ...

Сняг са сипи на парцали. Щом са сипи, начи вали. У Софето стига сте мрънкали. Ние не сме ви пре..ли, сами сте са прецакали. Пийвам винце. Ручам мръвка. Вън да дуа и да вали.

Комбаъно вършачка

Брей... люта зима... брей! И много изненадваща е, нали? И ужасно... сняг през зимата, страхотна изненада. Температурите сибирски, под +10С - критично!!! И забележете новина - Турският фонтан замръзнал. Идва краят на света, това е ясно и.....гаднярите от север са направили нещо - това е определено има доказателства!!!

Четиво за ненормалници, стъргалка за плоски мозъци.

Дойде за 3 дена зима и край вече - люта зима, сензация страшна. Журналистите трябва да бъдат забранени.

Смешки за тъпия материал. А материала е меееега тъп почти мърша.

И той ви докара лоша зима!

В Гърция нямаме зимни гуми и парно,излиза ни в пъти по евтино да живеем от в България... Сега слагаме веригите и търкаляме,снегът за два - три дни ще отече в каналите и това ще му е... А в България са зимни гуми,антифриз,отопление и ниско заплащане на труда,не знам,как успявате да оцелеете?!?

Аха, и климатици няма да пускате скоро, щото освен, че няма студ, няма и жега - ха, ха. Не в пъти по-евтин е животът в Гърция, а в десетки пъти. Щото е далечна и мистична страна и не сме ходили сами да видим.

Повечето ни къщи са с дебели стени и каменни,затова не трябва и климатици,а и морето е затова,да те охлади... Казах го с добро,чудя се,как оцелявате с тия доходи при все,че трябва да плащате,за какво ли не,а вие веднага започнахте да ме лаете?!? Явно не може да ви се угоди,дори,когато някой ви жали,пак ще го плюете...

Че кви са ни доходите, бре? Не сме стъпвали в Гърция и добре, че си ти да ни осведомиш. Ама и морето хубаво ви охлажда, де - средните августовски температури в София са 20, а в Атина са 29 - ха, ха.

Защото плащаме и затова защо да не си го изкараме на теб, да ни олекне. Ти к'во пък се връзваш? Имаш дебели стени, морето отсреща, а за България си мислиш.... ей тъй някак си. Чудна работа? Аз си мислих, че жителите на съседна Гърция се интерисуват от България, колкото аз от тях, но ... "те го на, е" - ти обори моите мисли. Сега вече ще знам, че много ни мислите Вие, гръцките граждани. А това че някой от тука практикуващите те е ритнал но инфо. задника. Не му връзвай кусур, то тук е така. Да ти се чуди човек като имаш метрови грътски стени, които могат да ти скрият не само инфо-организма, но и всичко подмолно, защо си се надвесил в ДИРника?

Помня 90те говорих с една гъркиня, следваше за докторка в България - било по ефтино. Не се познавахме а и с този спецялен нос и гЪсссР. За какво да приказваме, та попитах я какво представлява Гърция - острови да, море-да, но не знам защо я попитах за промишленост? Ами каза, правим запалки, не си ли виждал навсякаде са в София? Да бе, как не се сетих? Но запалки ми се стори, някак си запалително... не ми се вписваше някак да се говори за запалителна индустрия. Признавам се хвана ме натясно - не очаквах. Може би и може би затова, попитах...а тежка индустрия? Този път явно аз я изненадах, защото младо момиче, скоро бъдеща докторка и тежка индустрия??? Определено се замисли и след малко ми каза: ... ами ние правим и големи запалки. Да определено ... всичко ми стана ясно. И оттогава, та досега....не ми се е случвало да говоря с грък, така задалбочено, де'т се вика. Ще е интересно докъде са я развили "Запалителната промищленост". Случи ли се, ще попитам!!!

ДВА-ТРИ ДЕНА ШЕ Е МИНУС 10-15 ...ГОЛЯМА РАБОТА ... И ОТ КАРЙ НА СЕДМИЦАТА - ОТИВА НА ПЛЮС... ВИЖДАЛИ СА ТЕ ЛЮТА ЗИМА ...ВЪРВЕТЕ У КОМИ - МИНУС 30-35 КОВЕ, ПРИ ТОВА ЗА 3-4 МЕСЕЦА...ДО МИНУС 20 ХОДЕХ БЕЗ ШАПКА ...

А бе отворко, как на - 20зи ходил без шапка като още на - 18като пипнеш метал с голи ръце и кожата ти остава на него. Ей само за глупости сте единни

Ужас - сняг през февруари !!!

В София -3см.

Да, люта зима, рийш ли?!? В България - не повече от 30 см сняг в някои градове, по планините - ясно, вали и трупа. А олигофрените западни от 25 години ни занимават с цветни предупреждения - като овцете на запад. ОражАво било, жъУто било, дъра-бъра. Пълни идиотии за дебили. Какъв код жълто и оранжево, бе, изроди! Нормална зима, дори мека спрямо тези ширини. За Гърция може и да е люта, но какво ни интересува Гърция?

Ти си ебати супер-идиота.

И срещу теб да тичам, не моЕм те стигна по дебилизъм. Затова и не тичам срещу теб, ха-ха. Познай от три пъти колко гънки имаш освен онази за сране? Давам ти жокер - още една - за отделяне на сополи.

за проруската офца за всичко е виновен запада хептен ти е изтъркан мозъка гладък

как е цената на газа! кевр ще отрази времето май а?

Оф, не сипвайте сол в раната. От сутринта обикалям пеша из София и е една люта зима - не се трае. Малко киша, един пръст сняг - ужас. Реших и колата да измета, да не прави лед сега през нощта и от едната й страна изобщо нямаше сняг, а от другата го свалих с две движения - не се издържа ви казвам.

Страшна зима! Има сняг!!! И е цели -5С! През 2000-та в Плевен карах караул на -27С - онази зима каква трябваше да я пишем - марсианска ли? :-).

но тогава ЕС не беше наритал Русия

Обратното имаш предвид?

Голямо ритане пада - като някой с мека китка да те пошляпва с върбова клонка по краката и за ти мънка “на, на, нааа - как е сега а, лошо момче?” :-)))

Аз па няколко години по-рано, при -23 сутринта, ходих пеша на изпит в университета, щото тролеите нещо не вървяха. Цялата група си се събрахме. Единствената разлика беше, че ни преместиха в лабораторията, където пуснаха отворена една индукционна пещ да помогне на парното и това беше. Никой нито е мрънкал, нито го е приемал за чудо голямо. Сега стане -2 и всичко свършва. Даже БСПарите отменят конгреса или квото там имаха днес тия пораженци...

в Бургас, зимата е само спомен, за съжаление.

Така е градски, не сме виждали сняг от години, само тук - там снежинки. Затва ходя на Костенец да фиркам червено вино и мезе от диво на хижа Гургулица. Интересно при -20 градуса навън съм по хванела. Тук в Бургас влагата ни еваа маата.

Така е чу'ек!

Демек: посред зима... видяхме зима... и пак се насрахме :)

Ами не знам как е другаде, ама в София си е баш някаква сибирска зима!!!! Има вече няколко сантиметра сняг, не спира да вали, а и температурите са под 0 градуса!!!! Знам, че това може да го бъде в Русия, но не съм и подозирал, че може да се случи и в София! Ужас пълен.... Не мисля, че е нормално да кажем утре да се ходи на училище... Това е много опасно време за децата ни и ако от МОН имат някакво благоприличие ще отменят всички часове в следващите две седмици! Да, ама не, в МОН никой за нищо не мисли, освен за това колко още заплати да се дадат на учителите, без които вече вижда се, че реално може...

Иначе хората може да те вземат за идиот :)

МОН са заспи. Я, виж будните другари от БСП как днес отмениха конгреса си или квото беше там, във връзка с извънредната обстановка.

Люта зима смях Едно време какви зими имаше

Горките украинци, ева им се маата. Вагнеровци ще ги отстрелват като замръзнали врабчета на клон.

Що при вагнер да не е плюс 20?

При Вагнер е в диапазона от +400 до +3400, ако ме разбираш...

чак па люта?!

Тва си пълен ужас. През февруари в бегето да вали сняг...

Тази зима ще се правят по малко снежни човеци, защото много им се оскъпиха носовете.