17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, само Утре ще е по-горещо от Днес. Но не се притеснявайте - в Други Ден...

Страшна жега! Драма! Трафик да върви към сайтовете :-). 37 С за 2-3 часа следобяд - ще се разкапе затлъстелия българин...

Наско спаси играещите подуянски втори по втори места недоразумения .

Някога по време на "тъмният и човеконенавистен" социализъм ,когато водоснабдяването на София не беше отдадено на заробваща концесия ,в стотици малки квартални градинки имаше чешмички с хромирани месингови топки от ,които строеше свежа рилска вода.Чудно и никой не градеше тези топки.Около блока,в който е апартамента на моите родители в радиус от 150 метра имаше поне шест такива чешмички.Във нощната тишина се чуваше техният успокояващо ромолене.Сега по време на "необратимите ,демократични "промени всичко това е разрушено.Все пак водата е ресурс,от който концесионера изкарва пари ,без да влага средства.Лично аз не съм забелязал ,от отдаването на концесия на водоснабдителната мрежа ,нещо в качеството на услугата да се е подобрило,освен непрекъснатото нарастване на цената на водата

Осемте джуджета 3. Въпросите се увеличават, отговори няма. https://mobile.frognews.bg/article/200666

Знаех си аз. Global warming. Положението е извънредно.

Опасно време казвате... а арабите? За тях всеки ден какъв е? Нормалните температури при тях по това време на годината са почти 50 градуса.

Да ама арабите за разлика от нас са живели на тези температури хиляди години и знаят как да се пазят! Българите ще плъзнат по плажове, басейни и фонтани да се "разхладят"

Ще видим колко ще е горещ

"Днес е" или "днес ще" бъде най-горещият ден в годината? Чудно е кой е по-неграмотен - метереолозите или джурналистите ?

НАЛИ НАЙ-ГОРЕЩИЯТ ДЕН БЕ ВЧЕРА?

Това момченце над чешмичка ли се е навело?От както дойде демокрадцията всички чешмички в София изчезнаха.Но здраво се поливат китките.Пред нас по Живково време пред нашия блок имаше чешмичка с момченце и момиченце от бронз и железни люлки пързалки,след ремонта няма чешмичка а пластмасови люлки и пързалки с дървена оградка.И цяла София изчезнаха чешмичките а фигурките отидоха по вилите.

Е ми, кой каквото могъл -приватизирал. То и водата беше по-вкусна защото нямаше толкова хлор, а и нямаше кой-знае кокви замърсители, но това са вече далечни времена. А, да не забравя -нямаше банани. На човек даваха до 3 кг около нова година, ако свариш да се наредиш преди да свършат. Но пък каква боза, понички и кифли с истински мармалад, а?

Хах и времето мрази протетърчетата :)

Времето да не е тъпо като теб?