17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз определено съм за чиста природа и срещу замърсяването й, но фейк новините за влиянието на климата започнати от Ал Гор преди години продължават да се разпространяват непрекъснато. Това не е грижа за природата, а само много доходен бизнес за група хора. Количеството СО2 се влияе основно от слънчевата активност, а не толкова от човешката дейност. Много известни климатолози отдавна се противопоставят на фалшификациите по този повод, но някои вече десетки години се издържат и печелят огромни суми и явно това явление няма да спре скоро.

Фейк..... спада на СО2 е след застудяването.....тези изследвания са публикувани преди 10 години, но на много хора не са удобни!! По доходоносно е да си внушаваме, че сме толкова велики та успяхме да променим климата.....

Що да е фейк, прочети внимателно заглавието -- "Рязък спад на СО2 е предизвикалО застудяване на Земята преди 34 милиона години" Демек застудяването (едно застудяване) е предизвикалО рязък спад. Очевидно е, че са искали да напишат друго -- "спадът (един спад) е предизвикал ....", но също така е очевидно, че са неграмотни. :)

Тия ако са знаели да запалят гората щеха да се спасят от замръзване!

Ясно се обясни, че съдържанието на CO2 зависи от температурата, а не температурата от наличието на съединението в атмосферата. Вижте как се държат газираните напитки.

точно тогава се забелязва и резко покачване на зелените технологии...

Така си беше

Т.е. с повече гори, същите които вие сега изсичате на поразия. Колко много пустини има от човешка дейност.

Има....и природата ще си ги ремонтира....щом животното човек изчезне....просто е

Къде ти е Арктика, къде Антарктика, ама карай да върви

Дираджиите почнаха вече по две "зелени" статии на ден да произвеждат. Явно много се харчат.

Още утре шефовете ни в ЕК да разпоредят да се записваме за зимата с кюмюр, че идат студове.

С по 3 градуса на година , на десетилетие, на век ?!?

Кво ти пука, много си се объркал, ако търсиш точна информация в статия от Дир-ниците.