Температурен рекорд в Москва, "жега" в полюса на студа Оймякон

Рекордно високите температури обхващат Аляска, Европа, Далечния изток на Русия и големи части от Арктика, под нормата е само в част от САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Глобалното затопляне" е от голяма полза за Русия. В САЩ и Западна Европа то носи бедствия. Дали пък руснаците не успяват да го предизвикват нарочно?

Притеснявам се за хората от Оймякон. Както е тръгнало, ледът ще се разтопи и тогава, как ще си го хрупат? Телалата им ще страдат от обезледяване, кръвта им ще се сгъсти. Пък и като се измърсиш, натриваш си ръцете с лед и си чист. Как ще се почистват с разтопен лед, понятие си нямат.

Сега една нова операция Барбароса би имала успех....

От колко века ви блъскат като маче У дерек, ама вие все се надате на чуждата пита:))))))))

То когато започна Барбароса си беше достатъчно топло. Ама след няколко месеца хер Генерал Винтер се развихри. Пък и в битката за Москва, най-големият зор за Вермахта не беше студа, а калта. Тя си беше еднаква за двете страни де. Оказа се, че съветските машини са по-проходими от германските. Да не говорим, че Курската дъга показа, че и в сухо и горещо време, съветските машини бяха по-добри. То като гледам, кой е дежурен победител в рали Дакар за камиони, си мисля, че промяна не е настъпила. А защо 31-ви октомври ли, питаш? Защото тогава беше тествано едно нещо, което само руснаците имат. Казва се Цар Бомба. 58 мегатона тротилов еквивалент. Тя е няколко пъти по-мощна от ракетата "Сатана". А една ракета "Сатана" е достатъчна да остъкли цяла Франция. Германия е по-малка по територия, при необходимост ще я ударят с 3/4 ракета.

Повечето хора не носят на майтап :-) Но ако трябва насериозно...закъсня ли са. Ядрените оръжия няма да позволят операции като Барбароса.

Всяка една аномалия ни се съобщава в медиите всеки ден за да ни се промиват мозъците,че климата се променя,а всъщност всичко си е нормално! Такива аномалии е имало и преди! И то много, много пъти. Наводнения,торнада,урагани,тайфуни,суши,всичко това го е имало и преди! Но тогава не е имало медии и хората са си живели спокойно,защото не са знаели,какво става по света!

Проблема е, че сега тия промени се случват много по-бързо от преди в миналото и никой няма време да се нагоди.

Не се случват по-бързо, коментират се по-нашироко. Целта е данък "въглерод". Политиците симулират дейност, за да преразпределят повече.