Задава ли се свирепа зима или отново ще се радваме на относително мек зимен сезон

Според последните прогнози на световните метеоцентрали, вероятността за поредна мека зима е по-голяма от тази за студена

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано да е топла че като разбера че ще вали сняг все едно ми бъркат в гъза

Беше ми интересно, заради заглавието. Обаче след като я прочетох, установих, че нищо не разбрах от статията!

Ако има дъжд, значи ще вали;

Вероятността да сме гладни и на тъмно е над 100%...

Не знам на какво се надяват в ЕС с “топла” зима - дори и да са температурите относително (ключова дума) по-високи - за Германия пак говорим за между -5 и 5С средно през зимните месеци - пак се изисква сериозно отопление.

Между дългосрочна прогноза (демек с малък шанс за точност) и надежда - какво общо виждаш ?!? Да не говорим че прогнозата е за континента , а не за ЕС .....

Време е за малко повечко сняг и забавление.

след поредното увеличение на цените нищо не би могло да ме стопли така, както трепетното очакване на новата FUCK-туря

Но лисиците вече се настаниха в града и се бият с котките за храна, явно в полето нищо не е останало.

Искам свирепа люта зима! Трябва ни свирепа люта зима! Събирайте метан от червата на кравите и ги използвайте в газови котлета!

Не помня студена зима в България последните 10 години. Май е време,... За съжаление

Много ти е къса паметта!!! Последната много студена беше 2017 год. Къщата беше затрупана от сняг до нивото на прозорците на втория етаж, т.е. около 3,5 метра!!! Имахме сняг до средата на април!!! А мястото е на 20 километра от Варна!!!

тва не е нивото на снежната покривка а е от навяване

За русофилите дори ще е нечувано студена зима, трябва да бъдат поддържани в страх и паника. За тях друго нормално състояние не съществува.

Наистина тия порове ще студуват, Кочината намалява заплататите им за постове в интернет драстично...

Лапай патката, Бъ Бъ измекяр.

Те са толкова психично увредени, че не могат да живеят ако не ги страхуват. Горките, едва ли знаят че в любимата им Русия хора умират студ без някой да им спира достовките на газ - само поради качеството на комуналните услуги и остарелите тръбопроводи, които никой не си прави труд да ремонтира посред зима. Мили русофили, четете и разбирайте на какво се кланяте. В любимата ви страна човешкиат живот не струва нищо.

Искам яко сняг и -20. Това е лечението.

Снег се сипе на парцале а щом се сипе значе вали - пухкав, бел и мек точно като снег!

Каквато е зимата, такава. Зимата не се интересува от сметките за парно, войната в Украйна и цените на газа- това са си проблеми на нас човечетата, които сме налазили Земята, заиграли сме се с нашите си работи и като цяло сме се взели много насериозно. Но зимата е проявление на природата и за нея ние "не съществуваме".

Обяснявай го ти това на Ганьо дето и законите на физиката не признава и си мисли че е цветето на еволюцията и всички са в конспирация срещу него ....

Една бутилка беше 24лв и ми стигаше за 3 дни в студените дни. 240лв на месец, което си беше оферта. Цената в момента на бутилка е 49лв. Е, изчистих си комина, приготвих си камината и цяла зима ще опушвам с кеф квартала. Хубавото е, че ще опушвам част от тези, които вземаха малоумните решения :)

Ще започне процес,който няма как да се спре и войната ще ви е най малкият проблем

Всеки да си прави изводите. Лично аз си правя отвод от дирника.:D

Значи 16 са изтрити. Модитата не спят да ги eвa.

Защото казах че и катеричките разбират каква пропаганда е тази пиклива статия. Та този път ще кажа хвала на Украина и Зеленски, белким дирниците се смекчат.

Любимият ми писател е О’Хенри ! Та, един от неговите разкази - Наръчник на Хименей , започва така : “ Аз, Сандърсет Прат , който пиша тези редове , съм на мнение,че образователната система в Съединените щати трябва да мине под ръководството на метеорологичната служба ! “ И е прав ! Защото , ако човек знае предварително, че зимата ще е топла ( което и дядо Боже не знае ), няма да го е грижа ще има или не парно през зимата и ще си умре от студа информирмаран !

Цигането попитало баща си: -Тате утре ще вали ли ва? -Може да вали, ама може и да не вали! (казал римлянина) -Ей. Тате. Много си умен бре! (отговорило малкото римлянче)

зимате е ясна: европейска, студена, тъмна, полу-гладна и естествено пак ще се ребчим на Русия и Китай. Очаквам Китай да го обявят за источна историческа българска провинция и да отворим там клубове Фердинад1, Борис3, Кирил и Методи и др.

Личи си потресаващо ниското ниво на коментиращите. Ей тъпанари, научете малко статистика и вероятности. Или то за вас вече е късно, но за децата ви не е - белким те оправят и вашият живот после.

на тая мила животинка с тоза пухкаво кожухче, освен ако не я гепят във Филиповци. Ние да му мислим. Филиповци вече е тук, влезе и в наште мазета......

каза не вярвайте в глобалното затопляне.

Той и Бойчето се обясняваше , че никога не бил лъгал народа ... и пак същите малоумници му вярват .

Тука дира пробутва кремълска пропаганда

За ужас на съветските порове и техните копелета в източна Европа, зимата ще е мека, а доставките на газ от Америка и Азия ще се увеличават прогресивно. Кочината имаше своите 5 минути слава, но за пореден път оплеска нещата :)

Сидеров каза по Алфа че от първи октомври България ще остане без ток. Скоро очакваме да каже,че от първи януари България ще остане и без ток.Ммда!

В момента е на вълна да хвали Кирчо и Кокорчо, че били израстнали като най-добри политици, така че не е много надежден източник на информация.

Видвх куца лисица с бело по устата - на лют студ е!

Белото по устата е било семе, а щом е била куца, лисицата е сибирска. Извод: СССР ще го духа яко тая зима :)

Яко се го закъсали, щом ще се надявате за мека зима...

Важното е, че парното ще го пуснат чак ноември, което означава с половин до един месец по-кратко отопление.

Демек: може да вали, може и да не вали.. Е това е прогнозата.

50:50?

лоша новина за руският кендZZеф!

За украинския е още по-лоша.

най-умното от цялата статия е хубавата снимка.

Заглавието казва: ''Може да топло, може и да е студено, надяваме се, да е топло''....

Сезоните вече ги деля на топъл и студен. Най-интерсното за мен, което съм забелязал,, е все по изявените инерционни процеси на двата сезона. Тази есен пролича на предходните- суха, даже много суха и топла. Проблемът е, че март и април, в Източна България са меко казано хладни. Но това са новите реалности. Т. Е. Чакам си зимните изпълнения през втората половина на януари до към 10 март, дотогава нямам грижи.

При нас в западна миналата година падна сняг в началото на май и "заминаха" всички овошки. Тази година нямаше такива ексцесии

Това по-скоро е като по хороскопите: " Ако вали, си вземете чадър, защото иначе ще се намокрите"

Ще има да се молите на всички богове за вероятната топла зима... защо до колко си спомням беше и много малко вероятно Русия да нападне Осрайна...

не ми пука - имам си топли дрехи. За разлика от чмобиките. По този повод - вземете направете кампания за помощ. Е как събираме за Украйна умно-красавците - вие събирайте за руснаците. И те са хора, май.

Заглавие от типа: може да ми дойде, а може и да не ми дойде.

Това е прогноза с политически почерк. По вероятно е да е по топла, значи да продължаваме да даваме оръжия на Украйна, пък ако спрат ток/газ няма да ни е толкова студено

снимката е супер

Мом да копам, мом и да не копам (facepalm)

Един циганин така много познаваше. Казваше, в това дере или има вода или няма. Слизаме долу и верно.

Зеленият министър в Германия де изцепи как се надявал на глобалното затопляне и да е много топла тази зима... Предвид надробеното от него в икономиката