17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия как ги смятат тези сантиметри, метри... При положение че 2/3 от планетата е вода. От къде ще дойде толкова вода. Да не забравяме че дори и да се стопи северният полюс, няма да мръдне и сантиметър.

Погледнете нещата от добрата страна. Веднъж стопил се ледът, нанусите са богати почви и с теритирията на Гренландия лесно ще се замени Украйна и нейната загубена територия. Тогава няма да има проблем с изхранването на чаветата.

Украйна много ви боде очите на вас русоробите...

Слава кокаине!

Тези, които им викате с различни имена (затоплисти, джендьър идеолози, левичари, соросоиди и тнт) реално това са ЛЯВАТА партия на САЩ - демократическата партия. Те са спонсорите на ДБ, ПП, Америка за България, Свободна Европа, Кръга Капитал. Те пускат опорките за всичко са виновни Тръмп, Борисов, Орбан. Те искат да направят децата ви джендьри и да ядете месо отгледано в лаборатотия. Те искат да подменят изчезващата бяла раса с араби и прекрасни африканци.

Пускайте Грета да лае!

Нище Гретиту да лае вече, устата и е заетс, откри африканската любоф..

Затоплизма - новият комунизъм А дори и да има истина в затоплизма каква полза Европа да си убива икономиката при положение че ние сме само 9 % от емисиите. На всяка затворена централа на въглища в Европа - китай отваря 3 нови. Ние ли сме най-големите балъци ???

Да

Вие гледайте само глобално застудяване да не дойде (ледников период) Защото през последния такъв почти цяла европа е била необитаема. Затоплянето не е лошо. Гренландия ще стане годна за живеене. Ама застудявенето е друга работа - ледниците ще дойдат от шотландия до гърция.

Земята е в края на "малкия ледников период" започнал през 14-16 век и в момента климата и океанското ниво се връщат към нормалното си състояние. Глобалното затопляне е обхванало цялата слънчева система, повлиано от слънчевата активност, която следва определена цикличност. Ако разгледате древните артефакти, ще се уверите по дрехите на коренното население, че температурите по нашите земи са били значително по-високи от днешните.

Ню Йорк вече над 20 години е под вода, а Холандия вече над 20 години не съществува. Това са доказани "научни" факти.

Искам да знам, кой спонсорира т.н. "учени" затоплисти. Веднъж лъсне ли истината за парите, които има се плащат, ще стане кристално ясно, че става дума за пари, за много пари.

Сега е време да се търсят имоти по крайбрежието поради паниката на пазара от наводненията. Цените се сгромолясват а вие ползвате имота стотина години. Минимум.

Иман един, който е на трета линия, ама ще поизчакам да стане на първа.

За да се справим с глобалното затопляне, препоръчваме ядрена зима, зааа 5-6 години, и вчико е ток...

откри по пресъхналите корита на реките т.н. КАМЪНИ НА ГЛАДА.. Най-стария от тях е от 1411 година... Та през 1411 година имало ли е промишлена революция? Имало ли е унищожаваща природата човешка дейност в сегашните размери? Вулканите не са ли бълвали и тогава с едно изригване газовете от досегашната дейност на цели континенти? Щото то Сибир се е размразявал и тогава, и при Петър Първи.. И ЕЛ НИНѝО си е променял течението стотици, стотици пъти за тез СЕДЕМ ВЕКА..

Всички милаардери имат имения на брега на оекана. Предупредете ги завалийките да продават, докато е време. хахах ;-)

Холандия има земи на много повече сантимеетри под морското ниво. Така, че затоплизма не е такава драма каквато от жълтопаветната левица и кръга капитал ни разправят.

Абе като беше шума по подписването на парижкото споещразумение казваха 7 метра до 2050 година. Сега стана 27 сантиметра до 2150... Е няма начин, ще поживеем и ще видим. Учени мошеници затоплисти на държавна субсидия за да оправдават геноцида на политиците.

стига плашене. ще се покачи, ще се пониже... и така... още 4 000 000 години. както е и било. без грети тунберги и без мерзавци. просто ПРИРОДА. ПС ДА МУ МИСЛЯТ АНГЛИЧАНИТЕ

Такива глпаци като теб сме в това положение и заради такива като теб човечеството ще се затрие

Чакам морето да дойде до Свиленград.

Do Ljubimetz :-))

Много скоро ще се затрие.Неизбежно е

Ко ти пука? Ние да сме живи и здрави.

Малиии е Сега се уплаших. Аз живея на брега на тихия океан, на 4 метра надморска височина... Започвам да се страхувам

пише че 1/3 от пакистан е наводнен

Не знаех че 1/3 от пакистан е на морското равноще хахахаха Ти от ДБ ли си ?

Си прост не е истина.Путинокретен нали 100%