През нощта облачността ще бъде значителна. Дъжд ще превали на места в източните райони и по Черноморието. Ще духа до умерен вятър от запад.

Минималните температури утре сутрин ще бъдат от 4 до 8 градуса.

През деня облачността ще бъде променлива. Дъжд ще превали на места в Северна България. Ще остане ветровито с умерен, в Дунавската равнина временно силен вятър от запад. Дневните температури ще са от 14 до 19 градуса.

В неделя минималните температури ще останат без промяна, от 3 до 8 градуса. Денят ще започне с променлива облачност, но през деня тя ще намалее до слънчево време. Температурите ще се понижат още малко и след обяд ще бъдат от 12 до 17 градуса. Вятърът ще отслабне и ще бъде слаб, от запад  и  северозапад.

В понеделник сутрин минималните температури ще бъдат от 3 до 8 градуса в повечето места.  

Облачността от северозапад през деня ще се увеличава и ще бъде променлива, често значителна, но ще остане почти без валежи.

Дневните температури ще са от 14 до 18 градуса.

Във вторник минималните температури ще бъдат от 6 до 11 градуса, а дневните слабо ще се повишат и ще са от 14 до 19. Облачността ще бъде значителна, но предимно средна и висока и ще остане почти без валежи. 

Без съществена промяна на времето ще бъде в сряда и четвъртък. Температурите сутрин ще са от 4 до 10 градуса, а дневните ор 13 до 18, с градус-два по-ниски в четвъртък.

Облачността ще бъде по-често значителна, а съвсем слаби превалявания са възможни само на отделни места.