Днес облачността ще бъде променлива, по-значителна над Западна и Северна България. Вероятност за краткотрайни превалявания има само около планините на Западна България. Дневните температури ще са от 29 до 34 градуса.

Утре над Северна България ще бъде слънчево, а повече облаци ще има над южните райони. Ще остане почти без валежи. Днервните температури ще бъдат от 29 до 34 градуса.

Горещо, слънчево и предимно сухо ще остане в сряда и четвъртък. През първия ден слаби краткотрайни валежи са възможни по Северното Черноморие, а през втория  - централната част на Стара планина. Температурите в сряда ще бъдат от 29 до 34, а в четвъртък от 28 до 33 градуса.

Горещо и предимно слънчево ще остане времето и в края на седмицата. Дневните температури ще са от 29 до 34 градуса. Краткотрайни превалявания ще има на отделни места в Централния Балкан в петък и Рило-Родопската област.

Подходящо за туризъм, както на морте, така  и  на планина, ще остане времето до края на седмицата.

Тези, които имат възможност, е добре да се възползват от хубавото време, защото, според предварителните прогнози, които все още подлежат на уточняване в следващите дни, от понеделник ни предстои захлаждане и краткотрайни превалявнаия.