Времето продължава да е ноемврийско и обещава да остане такова до края на седмицата.

Тази сутрин беше доста студено, като на места - в София и Видин например, температурите бяха до около минус 5 градуса. През следващото денонощие съществена промяна на времето няма да настъпи.

През нощта ще бъде ясно и в по-голямата част от страната — почти тихо. Слаб вятър от северозапад ще духа в североизточните и източни райони.

Минималните температури утре сутрин отново ще бъдат от около минус 4 до плюс два градуса, малко по-високи по морето. В низините и котловините ще се образуват мъгли, които около обяд ще се разсеят.

През деня ще бъде слънчево. В североизточните райони ще духа слаб вятър от югоизток. Максималните температури ще са от 9 до 13 градуса.

В петък минималните температури ще останат почти без промяна. През деня ще бъде слънчево, а в низините на Западна България мъглите ще се задържат по-дълго.

В Източна България ще се появи слаб вятър от юг-югозапад и температурите ще достигнат 10-14 градуса. В западните райони ще остане малко по-хладно.

В събота динамиката на атмосферата над Балканския полуостров ще се увеличи. Под влияние на приближаващ от запад циклон, у нас ще започне увеличение на облачността. Минималните температури ще са от минус 2 до 4, а дневните - от 9 до 14 градуса.

В неделя минималните температури ще останат почти без промяна, а дневните ще се понижат и в по-голямата част от страната ще са в интервала от 5 до 10 градуса, в крайните южни райони с 2-3 градуса по-високи.

След обяд ще започнат превалявания от дъжд, които през нощта срещу понеделник ще обхванат повече райони.