Днес около и след обяд на много места в страната ще превали и прегърми. На места валежите ще бъдат значителни. Дневните температури ще бъдат от 17 до 23 градуса. Ще остане предимно облачно.

Утре минималните температури ще бъдат от 7 до 13 градуса, а дневните ще останат почти без промяна, от 18 до 23, 24 градуса. След полунощ и утре преди обед ще превали в Източна България, а през деня - в почти цялата страна, без Черноморието и част от централните южни райони. Облачността ще остане по-често значителна.

В петък краткотрайни превалявания ще има отново над цялата страна. Температурите ще останат без промяна, освен в североизточните райони, където ще се повишат и ще достигнат 25, 26 градуса.

В събота ще остане със значителна облачност. Временни разкъсвания ще има над Западна България. Ще остане неустойчиво, с вероятност за краткотрайни превалявания над по-голямата част от страната, освен в крайните северозападни ри югозападни райони. Плавното повишение на температурите ще продължи и  в западната част на Дунавската равнина следобед те ще достигнат 25, 26 градуса.

В неделя ще остане неустойчиво. Температурите ще бъдат от 20 до 25 градуса, на места в Тракия и Северозападна България до около 26.

>>>Следете ни и в нашата Фейсбук-страница>>>>