Облачното и по-хладно време продължава.

Днес ще превалява, предимно слабо, на места в страната, а малко по-съществени валежи са възможни в североизточните райони. В низините ще превалява слаб дъжд, а в планините и високите полета - слаб сняг.

Ще духа умерен и силен северозападен вятър. максималните температури за деня ще са от 5 до 10 градуса, в София - около 3.

През нощта ще бъде облачно.Слаби превалявания от дъжд и сняг ще има на места около Стара планина и в източните райони. Все още ветровито, с умерен, в Дунавската равнина на моменти временно силен северозападен вятър.

Минималните температури утре сутрин ще са от около минус 1 до плюс 4 градуса.

През деня ще бъде облачно, отново на места в превалявания от дъжд, по високите части — от сняг. Ще остане ветровито. Дневните температури ще достигнат 5 до 10 градуса, малко по-ниски по високите котловини на запад, както и в Софийско — до около 3 градуса.

В Европа в най-западните части ще захладнее слабо, но там остава най-топлата част на континента. Хладно е в центъра и на Балканите, със слаби превалявания от дъжд и сняг. 

У нас, след временно спиране на преваляванията в петък и разкъсване на облачността, през почивните дни отново от югозапад ще завали дъжд и сняг. На места валежите ще бъдат значителни. Облачно, с валежи от дъжд и сняг, ще остане времето в неделя и понеделник. Минималните температури в събота ще бъдат около и над нулата, а дневните - от 5 до 10, малко по-ниски от неделя.

Облачно, студено за втората половина на март, с превалявания, ще се задържи времето и през първата половина на следващата седмица.