Днес ще има значителна облачност. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Дневните температури ще бъдат от нула до 5 градуса.

Преди обед все още на места ще превали съвсем слаб дъжд  и сняг.

 

Довечера вятърът ще стихне, а по-късно ще се появи слаб и умерен, от изток.

Минималните температури довечера ще са от минус 7, минус 8 до минус 2, минус 1 градуса.

Утре през деня от североизток за пореден път ще прониква арктична въздушна маса  и  дневните температури ще са ниски, от минус 3 до плюс 3 градуса.

Облачността ще бъде променлива, а слаби или съвсем слаби превалявания от сняг са възможни по Черноморието и  в североизточните райони.

В събота ще остане студено. Минималните температури ще бъдат от минус 10 до минус 5, но на места ще има и по-ниски стойности, до около минус 13, 14 градуса.

Дневните ще останат почти без промяна и ще са около нулата. Облачността ще бъде незначителна, но преди обед ще има и места с мъгли и ниска облачност.

В неделя в Дунавската равнина ще се появи слаб западен вятър и температурите през деня ще се повишат до интервала от нула, един, до 5-6 градуса. Сутрин  все още ще бъде студено, с минимуми от минус 10 до минус 5 градуса.

Ще остане предимно слънчево.

В понеделник времето ще остане почти без промяна. Мъглите и ниските облаци ще са на повече места, а температурите ще се повишат с 2-3 градуса.

Във вторник облачността от югозапад ще се увеличава. Минималните температури ще се повишат.
Прогнози за времето преди Коледа очаквайте в следващите дни.