Продължава поредицата от дни с хубаво, предимно слънчево и топло време, с летни температури.

Днес ще бъде слънчево, с повече облаци над югоизточните и планински райони, но и там вероятността за валеж е малка. Дневните температури ще са от 26 до 30, на места до около 31 градуса. Вятърът ще бъде слаб, от североизток, в югоизточните райони - от изток.

През нощта ще бъде ясно и предимно тихо. Минималните температури сутринта ще са от 11 до 16-17 градуса, високи за септември. 

Топло остава и в следващите няколко дни. 

През деня утре ще има променлива облачност. На отделни места в източните и южни райони е възможно да превали съвсем слаб краткотраен дъжд. 

Ще духа слаб вятър от север, в източните райони — от изток. 

Дневните температури ще бъдат от 27 до около 31 градуса.

На континента най-ниски са температурите в Москва. Там ще вали слаб дъжд и през деня стойностите вероятно няма да превишат 9-10 градуса. 

Най-топло е в централните части и на Балканите, с температури около 30 градуса в следобедните часове. 

По средата в температурно отношение са западните части, където ще има по-често значителна облачност, ще има и превалявания от дъжд, на места и с гръмотевици, а през деня температурите ще бъдат около 20 градуса.

У нас топло и почти сухо ще остане времето още няколко дни, до края на седмицата, а температурите ще тръгнат надолу в началото на следващата.